İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yahoo da Domain 4.98 $ Acele edın

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
herkes iyi guzel soyluyorda ya yahoo amcam seneye bu domain in uzatmasına 25 dolar isterse ne olcak birde transfer izni yoksa :) işin bu kısmını goze almanızı tavsiye ederim

yeniwebmaster

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
TrDownload' Alıntı:
herkes iyi guzel soyluyorda ya yahoo amcam seneye bu domain in uzatmasına 25 dolar isterse ne olcak birde transfer izni yoksa :) işin bu kısmını goze almanızı tavsiye ederim

çok doğru ama 10 doalrdan fazla istemez

birde transfer olmuyor ama olması lazım ıcan kurallarına aykırı şikayet ederiz icann a :p

cReSPo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
admin maili senin ise hiç bir sorun çıkmaz istedigin yere transfer edersin :) yahoo da paypal geçiyormu acaba :p

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
valla benden uyarması arkadaşlar adam bedavaya 4.95 $ e domİN Satmaz aha nah buraya
:Dyaziyorum seneye bu domainlere 25$ isterse Şaşmayın.

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
İstemez. Sonuçta elindeki müşterileri kaybetme riskini alamaz. Diyelim istedi, ben domainlerimi başka şirkete transfer ederim olur biter. Bu kadar ucuza domain satmanın amacı diğer sunduğu servislere müşteri çekmek. Domain alırken görüyoruz, bunu almak istermisiniz, şunu almak istermisiniz, şunda indirim var vs. vs. Tabi ülkem insanı hepsini okumadan geçiyor :) Ama yurtdışındaki müşteriler için aynı şeyi söyleyemem, biliyorum. :)

yeniwebmaster

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Ovetto' Alıntı:
İstemez. Sonuçta elindeki müşterileri kaybetme riskini alamaz. Diyelim istedi, ben domainlerimi başka şirkete transfer ederim olur biter. Bu kadar ucuza domain satmanın amacı diğer sunduğu servislere müşteri çekmek. Domain alırken görüyoruz, bunu almak istermisiniz, şunu almak istermisiniz, şunda indirim var vs. vs. Tabi ülkem insanı hepsini okumadan geçiyor :) Ama yurtdışındaki müşteriler için aynı şeyi söyleyemem, biliyorum. :)

tarzan ingilizcesi var bende ama elimden geldiğince okumaya çalışıyorum

sonuçta para veriyoruz. ama dediğin bi bakıma doğru herşeyi okuyan bi millet değiliz :)

şu an 5 dolardan verir seneye ise 5 dolardan vermeyebilir ama 10 dolardan fazla da para isteyemez

o zamanda transfer ederiz sonuçta transfere izin vermeyen firma ICANN kurallarına aykırı davranmış olur.

haksızmıyım ?

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zaten uye olurken kendı mailinı aldırtıyor sana
almak için yahoo mail istiyordu ben ılk ladığım zaman şimdi değiştimi bılmıyorum..

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
walla sonunda bi domain buldum hatta domain almisken hazir yahoo hesabı da yaratiyim dedim yahoo.com.tr uzantili bi de mail adresi aldim :) turkcesi gayet guzel olmus. yahoo nun altındaki Türkiye yazısı da yakışmış ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.