İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yahoo dan domain alanlar

D

discoface

Misafir
arkadaslar yahoo dan aldıgım ve panelimde gözüken domain bugün itibariyle panelimde yok. bu durum birkaç arkadasın daha basına gelmişti. onlar ne yaptılar öğrenmek istiyorum. ne yaparsam bu domaini geri alabilirim?

site acık kaldı 5 6 gün.sonra host sorunundan kapaılydı. bugun açayım dedim panelimde yok. ayrıca domain whois sorgusunda bende gözüküyor hala?

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
onların geçmışını......................
yok boyle bır olan 3 jenerık jenerığı geçtım kral domaın aldım yahu,
virusclenears.net mıydı neydı diğeride trojan olarakdı usper 2 ısım sorna 4 tane aldım onalrda sanatcıalrla ılgılı suer domaınelrdı
bırden panelde kayboldu domaınler ulan noldu dedık
aradı ksorduk tam 25 gun uğraştım bıkmadan usanmadan, mailleştım dedıler başka dtacenter a geçtı o departman bu departman sonunda serverı değişmiş dedıler ardından baktım maille olmuyor arkadaş amerıkadan teelfon ettı ben msnde soruom çocuğa cocuktelefnda yahoo ya sotuyor oyleydı boyleydı elımızde patladımı domaınler,
cc ye para gerı yattı ama gıttı domaınler yahoo resmen aldı...
mail at ama sonuc çıkmaz.. haaa bıde yahoo dakı herıf sanatcı adları için dedıkı telıf haklarının korunması için dedı
bende dedırttım parishilton un telıf hakkını korumak sıze mı kaldı uzgunuz dedı aşkayardıcı olacaım bişi dedım abd lı arkadaşa soel onun.............. ama soleyemedı :D

D

discoface

Misafir
benım domain de bir isimdi. ama domain aldım ve kullandım abi 5 6 gün. onların a.koyım ben. kardeşim mahkeme var versin madem adam mahkemeye benı onlara ne. parayı geri verirler mi acaba bana şimdi? yoksa parada gidermi? bu arada domain de hala ben gözüküyorum abi sende de öle olmuşmuydu?yanı su anda site acık olacak host düzelse.

sayfanın en altında bu yazıyo. ne demekse ?
1 Reduced monthly fee offer and waived setup fee offer is open to new Merchant Solutions and Web Hosting customers only. Limit one offer per customer, and one use per customer on a single account. Offer expires on 12/31/2005 at 11:59PM and is available only through Yahoo! Small Business. Offers may not be combined with any other offers or discounts, separated, redeemed for cash, or transferred. Other terms and conditions apply; see the Yahoo! Small Business Terms of Service when you sign up.

G

Geveze.at

Misafir
Benim 2 domainim gitti. Ama banka domainleri idi :D
Yüzlerce domain icinden sadece 2 tanesinde basina geldi. Paralar cc ye geri yatti. Ben yahoo yu sahsen hakli görüyorum. Cünkü domainler tm

D

discoface

Misafir
peki bu durumda.param geri yattıgında. domain ne kadar süre içinde benden cıkar. yanı boş görünür? baska bir firmadan tekrar almam için? çok ilginç paneli bende yok ama ns ler benım ns lerim hala

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hocam bendekı oaly farklı olabılır senın oalyını tam bılemıyorum mail atmanı onerırım mail at iletişime geç belkı sorunun kaynağaı dahada başkadır

tolgatarim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dazlak.com güzelce özetlemiş olayı arkadaş ucuz etin yahnisi.Biz desek 10 melyona domain var hade leann dersiniz.Eleman nasıl satıcak 3 dolara domain aferin yahuya

yahu şu yahoo ne akıllıymış meer:)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.