İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yahoo Domain Sorunu Acil yardım Lütfen

D

DeVriM

Misafir
Merhabalar
yahoodan 3tane domain kilitleri açıp nameserverlerıdeğiştirdim sonra kapattım
ama sorun şu
panelde sadece 2domain gözüküyor 3.domain gözükmüyor ?? ve 3.domainin ns sini değiştirmem gerekıyor

domain bi türlü çıkmıyor panelde

çıldırıcam ne yapmam lazım

lütfen ing bilen bir arkadşa warsa bana nasıl bir mailatacağımı yazabilirmi:confused:

DoLLy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öncelikle durumunu anlamanda fayda var.
Hemen neden ns'leri değiştirmek için email atmıyoruz dersen dediğim gibi muhtemelen bir sorun var o domain ile ilgili.
O panelden kaybolmasının birkaç nedeni olabilir,
bunlar başlıca, domainin trademark olması durumunda yahoo tarafından kaldırılabilinir, ikinci olasılık ise kredi kartından para çekilememesi gibi bir durum olduğunda bu olabilir.
Yahoo email kutuna baktın mı? Orada herhangi birşey yazıyormu?
Yazmıyorsa, o zaman mail atarak durum sorgulanabilinir.

BabaPanter

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende de aynı sorun var. Aşağıdaki mesajdan bişey anlaşılıyor mu?Benim de ingilizcem biraz zayıf da.
Ayrıca ne zamana kadar domain kilitli kalıyor. Süresi dolduğunuda yahoo domainleri boşa bırakabiliyor mu?
Teşekkürler.

We recently received your order for a Yahoo! Premium Service.

Unfortunately, your order was rejected because we could not authenticate
your credit card information or otherwise verify your order. Please try
again with another credit card if you feel that you have received
this notice in error.

Thank you,

Yahoo! Customer Care

Please do not respond to this email, as this is simply a notification.

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
BabaPanter' Alıntı:
Bende de aynı sorun var. Aşağıdaki mesajdan bişey anlaşılıyor mu?Benim de ingilizcem biraz zayıf da.
Ayrıca ne zamana kadar domain kilitli kalıyor. Süresi dolduğunuda yahoo domainleri boşa bırakabiliyor mu?
Teşekkürler.

We recently received your order for a Yahoo! Premium Service.

Unfortunately, your order was rejected because we could not authenticate
your credit card information or otherwise verify your order. Please try
again with another credit card if you feel that you have received
this notice in error.

Thank you,

Yahoo! Customer Care

Please do not respond to this email, as this is simply a notification.

Ödemen onaylanmamış.Bu Yahoo'nun klasik mesajı.Trademark bir domain aldıysan Yahoo bunları iptal ediyor. Benimde 2 domainim bu sebeple iptal edildi.
Domainlerini başka register firmasından almanı tavsiye ederim.

D

DeVriM

Misafir
yoo hyr parayı çekti domaini şuan kullanıyorum ama başka hostingde yeni dedicate e yönlendirmem gerekıyor eskiyerde gözüküyor çalışıyor

domain alınmış yani bi sorun yok orda

lanet olsunki panelde göremiyorum domaini ing oalrak bir yazı çevirttirip yahoo ya göndereyim bari

DoLLy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bedavaonline' Alıntı:
Ödemen onaylanmamış.Bu Yahoo'nun klasik mesajı.Trademark bir domain aldıysan Yahoo bunları iptal ediyor. Benimde 2 domainim bu sebeple iptal edildi.
Domainlerini başka register firmasından almanı tavsiye ederim.

Benimde başıma gelmişti, karttan para çekemediğinden değil muhtemelen çünkü kredi kartından otorizasyon alıyor fakat çekmiyordu.
Ama şöyle birşey oldu;
5 yıllık satın almıştım, iptal edilme işleminden sonra sadece panelden ulaşamıyorum ama siteye ulaşabiliyorum.
Daha sonra reactivate işlemi yani yeniden aktifleştirme işlemi yaptım, 1 yıl için 9 $ ödeyip açtırdım, panele eklendi ama tekrar yukarıdaki gibi bir email ile panelden gitti, daha öncesinde 5 yıllık kayıtlı olan domain, şimdi 6 yıllık kayıtlı oldu ve hâlâ ulaşılabiliniyor.
Sadece Register-Lock'ı kaldırdılar o kadar. Geri kalan herşey aynı.
Bilemiyorum ama kontrolü olmamakla birlikte, bir nevi ücretsiz kayıt işlemi gibi birşey oldu :D

D

DeVriM

Misafir
DoLLy' Alıntı:
Benimde başıma gelmişti, karttan para çekemediğinden değil muhtemelen çünkü kredi kartından otorizasyon alıyor fakat çekmiyordu.
Ama şöyle birşey oldu;
5 yıllık satın almıştım, iptal edilme işleminden sonra sadece panelden ulaşamıyorum ama siteye ulaşabiliyorum.
Daha sonra reactivate işlemi yani yeniden aktifleştirme işlemi yaptım, 1 yıl için 9 $ ödeyip açtırdım, panele eklendi ama tekrar yukarıdaki gibi bir email ile panelden gitti, daha öncesinde 5 yıllık kayıtlı olan domain, şimdi 6 yıllık kayıtlı oldu ve hâlâ ulaşılabiliniyor.
Sadece Register-Lock'ı kaldırdılar o kadar. Geri kalan herşey aynı.
Bilemiyorum ama kontrolü olmamakla birlikte, bir nevi ücretsiz kayıt işlemi gibi birşey oldu :D

ewt iğrenç bi durumbende 3 yıllı kkayıt ettirdim
mecbur aynıserverda kulalcnaksın ama transfer işlemi başlatmamg rekıor çünkü önemli bir domain salaklık bende niye güveniorsun yahoo

BabaPanter

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yaklaşık 10 domain aldım sadece 2 tanesi panelde görünüyor, diğerleri yok. Hesabımdan sadece 4 ytl kesildi. Diğerleri için para almıyacaklar mı acaba?

DoLLy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Transfer yerine, şuna benzer birşeyler yapılabilinir. http://smallbusiness.yahoo.com/reactivate adresinden tekrar domaini açtırmaya çalışabilirsiniz. 9.95$ 'a 1 yıllık daha uzatırsınız.
Domain panelinize eklendiğinde, dns sunucularını değiştirirsiniz.

Tabii satış işlemlerinde, domaini alan kişinin işine gelmez ama en azından böyle bir alternatif üretilebilinir.

Bu arada 9.95$ 'i de çekmeye çalışacak, fakat sonrasında muhtemelen benzer email'ı gönderip, çekmeyecektir.

Benim başıma gelen olayda, kredi kartından otorizasyon almış, yani kartın limitinden düşülüyor ve normal şartlar altında bir haftaya kadar onun muhasebeleşmesi yani normal alışveriş işlemlerinin arasına eklenmesi gerekiyor. Eğer bu zaman diliminde işlem olmazsa, kart limiti tekrar eski haline geliyor.
Zaten 2-3 gün içinde reddedildiğinize dair mail geldi ise, parayı çekmiyor.

K

KILIC

Misafir
AYN SORUNDA ODEME SEKLI NE OLMALI!

SELAM ARKADASLAR BENIMDE BI DOMAINIM VAR YAHOO ILK AY ODEME YAPMAMA IZIN VERDIGI CREDI KARTIMA SIMDI IZIN VERMIYO

BUNUNLA ILGILI BIR SURU MESAJ GELMISTI MARTTA BIR SENE OLACAK KAPANALI

ANCAK SIMDI MUSTERIM TEKRAR AYNI ISIMLE SITEYI HAYATA GECIRMEMI ISTIYO NS YI DEGISTIRMEK ICIN AYARLARA ZATEN GIREMIYORUM REAKTIVE EDEMIYORUM CUNKU HSBC-ADVANTAGE CREDI KARTIMI (NOT: VISA) KABUL ETMIYOR PAY PAL SECENEGIDE SUNMUYO
SIZ NASIL REAKTIVE ETTINIZ LUTFEN YARDIMCI OLUN HAVALE YAPIN DESE ONADA RAZIYIM DA YOK OYLE BI SECENEK INGILIZCEM DE PERFECT DEGIL BU ISI BIR KAC GUN ICINDE HALLETMEM LAZIM LUTFEN COZUM SONUCLARINIZ DORT GOZLE BEKLIYORUM

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.