İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

YAHOO domain yenileme 34 $

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Important note: Beginning on July 1, 2008, Yahoo!'s annual domain renewal price increases to $34.95 per year.

Epostama böyle bir mesaj gelmiş - şimdi yahooda domain kaydı transferi deneyeceğim. Diğer domaini ise uzatmayı düşünmüyorum bi yöntem de ona uydurmak lazım yoksa YAHOO affetmeyecek 34 * 2 = 68 doları çekecek :)

Alanları haberdar etmiş olayım ki şüphesiz onlarda bu epostayı aldı veya alacak...

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
hehehe :)
bu 3$ a alınan domainlerin devamı dimi :D

EVET sanırım 1.99 yada 2.99 a almıştım. Transfer yaptım Panelde transferi onaylama yeri yo - bakalım otomatik onay veriliyormu onu da görücez.

Son ihtimal hesabı kapatırız :) CANCEL account kısmı var.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
yazık ama yaa...o kadar dedik burada millete illa vardır bişiyi diye ama dinlemedi kimse...umarım değerli domainler değildir. hoş değerlide olsa istenen fiyat etla deve değil ama ne gerek var ;)
umarım bi şekilde kurtarırsın

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benimde bu adi yahoo yüzünden süper domainlerim düşmek zorunda kaldı. bi aralar 5 ytl ye domain dağıtıyolardı sonradan çıkarttılar acısını bide sistemleri çok berbat domain zamanı geçtiği zaman direk domaini siliyor 1 senede el koyuyor

buraklee

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
register.com da öyle. 4 senelık domaınım var nasıl çıkartıcam bılmıyorum illa 34 mu bayılcaz yaw.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.