İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yahooo

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yahoo reklamlarini yayinlayan varmi ??
benim basvurumu kabul etmisler bir mail geldi bir tane link var ordan hesab olusturabilirsiniz diye Fakat olusturmaya kalkincada State ve Posta kodu soruyor Usa disindan baska bir seyi kabul etmiyor :confused:

sepya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ah benide kabul etseler ya. Ne zamandır bekliyorum...

adresim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yahoo simdilik sadece USA webmasterlerini kabul ediyor.

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adresim' Alıntı:
Yahoo simdilik sadece USA webmasterlerini kabul ediyor.
Tamam da Yalniz girdigimiz bilgilerde usa olmadigi belli zaten
Bu arada reklam arayan arkadaslara
turkce yada ingilizce icerige bakmiyorlar Fazlaca Ve + Yayinlanan reklamlar icin bir fiyat belirliyorsunuz reklam verecekler inceliyor ve uygun olursa size reklam veriyor Ister tiklanilsin ister tiklanilmasin Standart odeme yapiyor sizin belirttiginiz fiyattan.sizin ref inizden gelen uye basi 10$ arti komisyondan belli bir kisminiz zie veriyor ve zincirleme olarak gidiyor
Normal link
http://www.linkworth.com/

benim ref
http://www.linkworth.com?a=2250
ref bir guzel ozelligi var uye oldunuz ve orda ref icin isternis siteniz koymaniz icin linki veriyorlar Birisi geldi tikladi ama uye olmadi Aradan 10 gun gecti Bu sefer sizin linke tiklamadan gitti uye oldu genede sizin ref inizden uye olmus sayiliyor isterse 30 gun gecsin :)

sepya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Neyi yanlış anlayacaklar yaw. Yanlız düzgün verseydin daha iyi olurdu. :D
Şimdi yatacağım ama yarın referalin olarak kayıt olup deneyeceğim.

Saygılar...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.