İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

YAHOOOOO :@ Domain

K

Kerasus

Misafir
Yahoo dan Godaddy e bende 10 kadar domain aldım, ancak admin mailimin whois bilgilerinde halen daha yer aldıgı ancak panelde görünemeyenleri transfer edemedim.
 

trextra

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Mart 2005
Mesajlar
5,290
Reaction score
0
Konum
Kadıköy
Panelde görünemeyenleri transfer etmek banada çok garip geldi. Sanırım arkadaş panelden kaybolmadan önce domain kilidini açık bırakmış olabilir. Başka mantıklı birşey gelmiyor aklıma..
 

DoLLy

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Kasım 2005
Mesajlar
294
Reaction score
0
trextra' Alıntı:
Panelde görünemeyenleri transfer etmek banada çok garip geldi. Sanırım panelden kaybolmadan önce domain kilidini açık bırakmış olabilir. Başka mantıklı birşey gelmiyor aklıma..

Hayır, panelden kaybolmadan önce kilitlemiştim. Panelden silindiği gün tek değişen şey kilidi oldu. Kendi kilitlediğim domainin kilidi açılmış oldu. Fakat geri kalan herşey sabit kaldı (whois bilgileri, dns bilgileri gibi..)
Yahoo email adresine de kredi kartından para çekemedik gibisinden şeyler içeren standart bir mail göndermişler. Halbuki sanal karttan bakiyenin düştüğünü gördüm, ikinci sefer denediğimde bu seferde normal kredi kartı kullandım ve müşteri hizmetlerinden de paranın otorizasyonu (onayı) aldındığını doğrulattım. Fakat sonrasında bu tutarlar para çekilmeden onay işlemleri iptal edilmiş.

Bu sayede yahoo'dan 5+1 yıl şeklinde domaini ücretsiz almış oldum.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst