İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yakamoz Wordpress Teması

Goddamngenius

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Ocak 2011
Mesajlar
92
Reaction score
3
10y0som.jpg


Merhaba arkadaşlar, sizlere Yakamoz WordPress Temasını tanıtmak istiyorum. Genel olarak kişisel bloglarda ve yazıların önemli olduğu, yazıların okunaklı olması gereken sitelerde kullanılabilecek bir tema olduğunu düşünüyorum. Sade tema seven arkadaşlar varsa bir bakmalarını tavsiye ederim. Temanın tasarımı ve kodlaması tamamen bana aittir. Temanın özelliklerini aşağıda bulabilirsiniz.

* Öncelikle en üst kısımda blogunuzun Site Başlığı ve hemen altında Sloganı bulunmaktadır.

* Menüdeki linkler ise sizin sayfalarını göstermektedir.

* Her yazı başlığından sonra etiketler görünmektedir. Bunun sebebi SEO açısından böyle bir şeyin yararlı olabileceğini düşünmemdir.

* Yan menüye gelirsek iki farklı yanmenü seçeneğiniz var : birincisi çift sütunlu yanmenü ve ikincisi ise tek sütunlu yanmenü. Kategorilerinizi gösterirken çift sütunlu yanmenü seçeneğini kullanmak isteyebilirsiniz diye böyle bir girişimde bulundum.

* Eski yazıların gösteriminde Pagenavi eklentisini kullandım. Bunu yükleyip aktif ederseniz, temada güzel duracaktır. Eklenti temayı indirdiğiniz dosyanın Plugin klasörü içindedir.

* Yorumlar kısmında ise bir başka eklenti kullandım. Intensedebate adlı WordPress Yorum Eklentisi oldukça kullanışlı ve güzel bir eklenti. Ayrıca bu eklenti WordPress’in yapımcılarından çıkma bir eklenti. Bu eklentiyi de dosyaların içinde bulabilirsiniz.

Aklıma gelen özellikler şimdilik bu kadar.

Son olarak tema şu an oldukça yeni ve eksiği çıkabilir. Sizler buradan temadaki eksiklikleri, şurası böyle olsa daha iyi olurdu gibi yorumları eksik etmezseniz, temanın ikinci versiyonunu kısa sürede yayına sokarım. Lütfen beğenmediğiniz yerleri buradan dile getirin. Kullanacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.

Demo

Download
 

fRtkmR

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
1,058
Reaction score
14
Konum
iStanbuL
Arşivime Ekledim Teşekkürler Paylaşım için
 

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Katılım
30 Mart 2010
Mesajlar
3,284
Reaction score
96
Konum
Kadıköy
Teşekkürler , uygulamayı düşünüyorum blog ' a arşive ekledim
 

May

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Kasım 2010
Mesajlar
1,805
Reaction score
27
Konum
Jupiter
Gayet hoş duruyor . Tebrik ederim iyi iş çıkarmışsın
 

jeymo34

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Nisan 2011
Mesajlar
56
Reaction score
1
Konum
İst
Bilmiyorum Pek alakalımı konuyla ama

Arkadaşlar wodpressin http://www.sinemabol.com/ lun kullandığı temanın sitil sayfasını bir türlü bulamıyorum localde eksik gözüküyor varda ben mi bulamadım yardım bekliyorum....

Demo: http://www.monkify.com/demo/flowhub/

Download: http://www.fileserve.com/file/SdSFhBC

Download: http://www.ziddu.com/download/10097625/FlowHub_v1.04_ThemeForest_WordPress.rar.html

Kurunca Lokalde böyle bi hata veriyor

Warning: fopen(C:\xampp\htdocs\wordpress/wp-content/themes/Flowhub/style.css) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-includes\functions.php on line 4284

Warning: fread() expects parameter 1 to be resource, boolean given in C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-includes\functions.php on line 4287

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-includes\functions.php on line 4290
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst