İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yakinda adsense nin pili biter sanirim

Kalpyeri.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bana kalirsa adsensenin pili yavas yavas zayiflamaya basladi ve webmasterler sitelerinden adsenseleri kaldirir bana kalirsa. siz ne dusunuyorsunuz arkadaslar? Bu kadar ucuza kimse reklam gosterimi yapmaz sanmiyorum. Zaten her gecen gunde kazanclar dusuyor.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence adsense kazançları her gün artıyor. daha çok kişi adsense kullanmaya başladı. ödemeler hile yapmadıktan sonra garanti. daha ne olsun. bir kadından daha fazla ne beklersinki? :p

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kalpyeri.com' Alıntı:
Bana kalirsa adsensenin pili yavas yavas zayiflamaya basladi ve webmasterler sitelerinden adsenseleri kaldirir bana kalirsa. siz ne dusunuyorsunuz arkadaslar? Bu kadar ucuza kimse reklam gosterimi yapmaz sanmiyorum. Zaten her gecen gunde kazanclar dusuyor.
Adsense hesabın daha 2 gün önce açıldı.Bence biraz acele ediyorsun.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende 7 gün reklam çıkmadı.. biraz daha sabırlı olmak lazım bana göre.. tabi adsense'den kazanılacak para konusunda site içeriğiniz çok önemli en çok bu dikkat edin..

M

murme

Misafir
asla bitmez pili falan sallamayi cok sevionuz beyler dünyanın en büyük şirketi size reklam verio hala memnun degilsiniz

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
insanları asla memnun edemezsin.bir arkadaşım var günde 10 tane sitesinden 150$ yapıyor adam küfür ediyor google a :(
insanlar 300milyon için deli gibi çalıyor metrelerce yerin altında madenlerde :( çogu kişi hala hatayı google a b*k atarak aramaya çalışıyor.eğer az kazanıyorsa bir site, hatayı kendimizde aramamız gerek.
Yaptığımız site ile para kazanamayacağımızı anlamamız gerek,
eger para kazanmayı düşünüyorsak başka içerikli sitelere yönelmek gerek diye düşünen kişi çok az.
defalarca yazdım.eski topiclere bakın.para kazanılacak site içeriklerine

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
yoktur' Alıntı:
insanları asla memnun edemezsin.bir arkadaşım var günde 10 tane sitesinden 150$ yapıyor adam küfür ediyor google a :(
insanlar 300milyon için deli gibi çalıyor metrelerce yerin altında madenlerde :(

Cok iyi para, sukretmek lazim derim.

cscodes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
(Advertiser's Max Bid: $8.80) öhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh diyrum sdc

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
işte fiyatlar orada açıkça görünüyor.orası ile adsense paralellik gösterir.
adam gibi bir hosting tanıtım sitesi, bir hosting tartışma forumu yapıp şöyle 1000 kişilikte hiti olsa yeter.günde sadece 10 kişi tıklasa 80$ eder.Ki gelen 1000 kişide host arayan kişiler olduguna göre çıkan reklamlara mutlaka tıklarlar.
ama bizim türklerin yaptıgı gibi,
ota site-b*ka site-tc kimliğe-vergi no-çiceklerin dili-sohbet-komik flash animasyonlara-temel fıkralarına site yaparsak işte tabi para kazanamayız. :mad:

cscodes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yoktur' Alıntı:
işte fiyatlar orada açıkça görünüyor.orası ile adsense paralellik gösterir.
adam gibi bir hosting tanıtım sitesi, bir hosting tartışma forumu yapıp şöyle 1000 kişilikte hiti olsa yeter.günde sadece 10 kişi tıklasa 80$ eder.Ki gelen 1000 kişide host arayan kişiler olduguna göre çıkan reklamlara mutlaka tıklarlar.
ama bizim türklerin yaptıgı gibi,
ota site-b*ka site-tc kimliğe-vergi no-çiceklerin dili-sohbet-komik flash animasyonlara-temel fıkralarına site yaparsak işte tabi para kazanamayız. :mad:

( forumda bas bas bağırıldığı gibi ) ; tek konulu bir site ve ingilizce içerik ile neden olmasın

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Advertiser's Max Bid: $12.02 php hosting reklamları için
10 tık ile 120$ kazanmak mümkün.
biz boşa kürek çekiyoruz.
ingizlizce site şart yoksa bol bol yeşilkart reklamları görmeye devam ederiz

SaLvaDoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yoktur' Alıntı:
insanlar 300milyon için deli gibi çalıyor metrelerce yerin altında madenlerde :( çogu kişi hala hatayı google a b*k atarak aramaya çalışıyor.eğer az kazanıyorsa bir site, hatayı kendimizde aramamız gerek.
Yaptığımız site ile para kazanamayacağımızı anlamamız gerek,
eger para kazanmayı düşünüyorsak başka içerikli sitelere yönelmek gerek diye düşünen kişi çok az.
defalarca yazdım.eski topiclere bakın.para kazanılacak site içeriklerine

Hocam yazdıklarınçoğu kişiye kapak olsun . bu piyasa günden güne daha fazla büyüyecek bu işlerin gerileyeceğini düşünmek bence komik.

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bu yazıyı okuyan bir çok kişi şimdi frame içinde hosting reklamları çıkartmaya çalışacak ama hüsrana ugrayıp bana küfür edecek.
bir kez daha söylüyorum.buradakiler ingilizce içerikli siteler ve amerikan ip adresli tıklamalar için geçerlidir.frame içinde hosting reklamları çıkartırsanız türk reklamları çıkar.tık başına 30kuruş kazanırsınız sonra bana küfür etmeyin :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5