R
rhifat
Misafir
arkadaşlar haklısınız tr ye cok az para veriyor bu google yabancı bir site yapmak lazım ama ne tarz bi site yapabiliriz ki ?
Kalpyeri.com' Alıntı:Ben siteme bir iki ay sonra ingilizce ve almanca dillerinide ekleyip uc dilden sunmayi dusuuyorum. Enazindan ingilizce muhakkak olacak. Sanirim o zaman daha iyi olur
yoktur' Alıntı:Arkadaşlar önemli olan ingilizce site yapmak hit patlatmak degil.
tek konu, özgün içerik, sağdan soldan çalıntı olmayacak {çalıntı olursa google üste çıkamazsınız, üst sıralara çıkamazsanız ziyaretçi gelmez} zaten yabancılarda 1000 tekil hit çok mükemmel bir rakamdır.
örnegin köpekler üzerine bir site yaptınız ve belli bir içerik yıgarsanız zaten zamanla üst sıralara çıkmaya başlarsınız.gelen ziyaretçilerde, sitenizi arama motorlarından bulan, köpekleri olan kişiler oldugundan yada köpek meraklısı kişiler oldugundan, sitenizde çıkacak köpek maması reklamlarına yada veteriner hekim reklamlarına tıklayacaktır.
Ancak siz köpek sitesi yaparsanız, türkçe sitenizden pop up açar kuru hit yollarsanız, sadece kendinizi kandırmış olursunuz.
Urfadaki bir adama ne gerektir, amerikadaki bir hayvan hastanesinin kampanyası yada yeni çıkan köpek maması reklamı
TrDownload' Alıntı:acıkcası ben kaldırmayi düşünüyorum hicbişi kaznmadığı gunler bile oluyor