İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yalan Dolan Yok En Kolay Şekilde Para Kazanın!

E3FN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,

haftalardır takip ettiğim bir sistem var ve ödemeyi garanti yapıyor şuana kadar 117 508,00 € kazandırmış ve tamamen gerçektir.110756 üyesi var.

Sistemde : 300 kdoz=1 €
600 kdoz=2 € gibi gidiyor.Sizin için resimli anlatım yaptım umarım refimden üye olup banada kazandırtabilirsiniz. unutmadan
Minimum ödeme : 1 € yani sitenin scam olup olmadığını anlayabilirsiniz ama korkmayın site scam değildir.

Yazılı anlatım yapmıyacağım resimlere yazılar yazdım ve anlatıcı şekildedir eğer ilgi görürse video hazırlayabilirim.

cz4s4.png

cz4sk.png

cz4sp.png

cz4sz.png

siz hiç uğraşmadanda kazanabilirsiniz sistemin bu yönü gerçekten güzeldir isterseniz günde 10 € bile kazanabilirsiniz bu sizin refinizdekilere bakar mesela refinizdeki 50 kdoz kazandı sizede 50 kdoz gelir hiç kesinti yaşanmaz.Hatta refinizin refi kazansa bile onun kazandığı size gelir o kadar emek harcadım umarım refimden üye olursunuz. REFİMDEN ÜYE OLANLARA DESTEK VERECEĞİM.

Ödeme kanıtı ;

78vdc.png

85nmb.png

Ödeme kanıtları bana ait değildir ancak 10 tane daha ödeme kanıtı bulabilirim sistem ödemelerinizi düzenli yapıyor.

Refli Link : TIKLAYIN
refsiz link : tıklayın

refimden üye olursanız birşey kaybetmezsiniz hep beraber kazanırız.

rosalie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben üye oldum sizin refinizden ama biraz karışık geldi. verdiğiniz resimlerde ki gibi açılan sayfaya üye ol diyor yanında +14 var mesela ya da 300puan yapana kadar oyna diyor +15... o yeşil artılı rakamlara tıklamak yetmiyor sanırım siteye üye olmak bunları yapmak mı gerekiyor?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5