Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Büyük ihtimalle kendi accountunuzdan tıklama yaptığınız görülmüştür. Eğer reklamı çıkan siteye gitmek istiyorsanız sitenin adresini adres çubuğuna yazıp o şekilde gitmeyi deneyiniz gibisinden bir uyarı maili alırsın o kadar.
ilk adsenseye üye olduğumda ilk ayın ödemesi gelmeden bende 6-7 click yaptım tabii hepsi yanlışlıkla
Sonuç olarak tam zamanında ödememi aldım.Adsense bunun için banlamaz.Korkmana gerek yok
benim de başıma çok geldi...localhost da defalarca tıkladım....
hatta geçen gün bir bilgisayardan tıkladım kendi reklamlarıma... o PC de adsense hesabıma baktığım PC ile aynı ağdaymış...Dolayısıyla aynı IP üzerinden çıkış olmuş.Hesabıma bir baktım 10 klik 0$ hiç bişi olmaz yani....
valla yüreğime su serptiniz.... bende foruma bakıyorum hep banlananlar kendi reklamlarına tıkladıkları için banlanmış bende yanlışlıkla 1 tık atınca korktum doğrusu , sağolun
aynısını ben yaptığım zaman google a mail atmıştım böyle böyle oldu, şu url den yanlışlıkla tıkladım, isterseniz o kanala ait tüm tıklamaları yok sayın diye,
bana teşekkür msj gönderip bundan sonra sitemde gezerken adsense prewiev tool u kullanmamı önermişlerdi.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5