1 günde 2 defa yanlışlıkla reklama tıklanmaz, adsense psikolojisinin benim üzerimdeki etkisi budur en azından. kendi reklamlarım dahil diğer sitedeki reklamları dahi hiç tıklamadım bugüne kadar. "şehven"ler artarsa hesabınıza yazık olabilir. sizi banlarsa adsense bir daha kendi adınıza hesap açamazsınız. zaman geçtikçe kendi adınızın değerini daha iyi anlayacaksınızdır. hesap açacak adam aramayla, parayı yatıracak mı şüpheleriyle uğraşmak zorunda kalırsınız. bunun yanında google sizi ilişkilendirmesin diye servislerini kullanamazsınız.
ben 2005den beri ilk defa bu servisleri kullanmaya başladım mesela. analytics veya google hesabım yeni oldu. o da taşındım ve pcyi değiştirdim diye, eski bir hesabımı kendi bilgisayarımdan yönetmeye başladım. 6 farklı adsense hesabım var, bir arkadaşımla bu yüzden aram bozuldu.
daha önce mahkemelik olduğum telif hakkı sorunu için google wm tollsda 30'un üzerinde mesajla uyarıldığım 4 sene sonra gördüm. zamanında göremediğim için diyeti ödemek zorunda kalmıştım.
çoklu hesaplarla ilgili anektodlar yazdıklarım. bu işle uğraşanlar için ciddi sıkıntılar.
eşe dosta bir iki tıkla demekle bile çok şey kaybedeceğinizi unutmayın.