Uzaktayız, gelemiyoruz. ama yüreğimiz ve desteğimiz sizinle arkadaşlar. bizi de temsil edeceğinize eminim. ben, istanbulda olan bir kaç gazeteci ve televizyoncu arkadaşa telefon ederek, protesto olabileceğini, saatinde, YKB plaza önünde olmalarını ve bunu büyük bir haber şeklinde duyurmalarını rica ettim. Basında haber çok hızlı yayılır. Eğer bahsettiğiniz saatte orada olursanız, basın da orada olacaktır. Daha büyük bir kitleye sesimiz duyurulacaktır.
Bu arada YKB nin interner sitesinden online yardım alma gibi bir seçeneğimiz imkansız olduğu için, defalarca mesaj yazmama rağmen, bir kez bile cevap vermeyen yetkililere, aşağıdaki yazıyı yazarak son bir kez daha gönderdim.
Susmayalım, bizden aldıkları faizlerle ayakta olanları, üzerimizden daha fazla kazanmaları için teşfik etmeyelim. Bugün bizim başımıza geldi, yarın sizin başınıza gelebilir. Destekleyin, destek görün. Paranızı YKB den almıyor olsanız bile, bizi desteklemek adına orada olun. Olun ki, yarında bizler de sizin yanınızda olalım.
YKB ye ilettiğim mesaj : (Bu konuda desteklerinizi bekliyorum...)
Ya siz ne hakla bana 8 gün önce gelen EFT yi halen hesabıma aktarmıyorsunuz ? Benim paramı ne hakla, benden izinsiz bir şekilde değerlendiriyorsunuz ? Paramı kullanmama ne hakla engel oluyorsunuz ? Hesap numaralarını bize haber vermeden değiştiriyorsanız, eski hesaplara gelen EFT leri de yeni hesaplara derhal geçireceksiniz. Geçirmiyorsanız bunda art niyet arıyorum. Eski hesap numarama, 23.10.2006 tarihinde gelen EFT, 31.10.2006 tarihi itibariyle halen yeni hesabımda görünmüyor. Bankanızı arıyorum, para gelmemiş deniyor, göndereni arıyorum, gönderildi diyor, dekont gösteriyor. Gönderildiğinden şüphem yok ancak siz müşterilerinize yalan söylüyorsunuz. Kaç defa size burdan yazı yadım, bir kez bile cevap vermediniz. Hem sorumsuzsunuz, hem yalancısınız, hem de yüzsüzsünüz. Kredi kartı ödememiz 1 gün geciktiğinde hemen faiz işletmeyi biliyorsunuz ama konu bizim mağduriyetimiz olunca kılınızı bile kıpırdatmıyorsunuz. Hiç bir sisteminiz çalışmazken, insanlar kredi kartı borçlarını ödeyemediler diye düşünmüyor, hemen faizi yapışırıyorsunuz. Şimdi ben de, 8 gündür alıkoyduğunuz paramı faiziyle birlikte derhal sizden talep ediyorum. Yarın akşama kadar, eski hesabıma yapılan EFT, yeni hesabıma geçmemiş olursa, hakkınızda dava açacağım. Benim gibi mağdur olan tüm arkadaşlar ve müşterileriniz ile birlikte büyük bir dava açacağım. Gerekirse sırf bunun için bir platform kurup, tüm mağdur ettiklerinizin, sizden tazminat almasını sağlayacağım. Bu güne kadar cevap bile vermediniz, ancak şimdi cevap verecekseniz bile, yok birleşmeden kaynaklanan aksaklıklar, yok sistemde görünmüyor adınıza eft gibi yalanlarınızı duymak istemiyorum. Hep düzenli ödemelerimizi, sizin yüzünüzden ödeyemedik bu ay ve yediğimiz faiz, gelen paranın bile üzerinde olacak. Buna ek olarak ödeyemediğimiz senetler, protestolar ve bankalar nezninde borcunu ödemeyen kişi durumuna düştüğümüz de cabası, bunları da sizden tazmin etmek için elimden geleni yapacağıma emin olabilirsiniz. Bu kadar kesin ve net konuşuyorum. 01.11.2006 tarihinde, yeni hesabıma, eski hesabıma yatan EFT nin aktarılmış olmasını ümit ediyorum. Aksi taktirde gerekirse yeni bir internet sitesi açarak, sizin tarafınızdan mağdur edilen tüm müşterilerinizi bir araya toplayıp, ortak bir şekilde tazminat davalarını açacağız. Saygılar