İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

yapıkredi 3d secure yardımı

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Merhaba arkadaşlar,
yapıkredi bankası 3d secure ile ilgili ödeme işlemini yapamıyorum.
Sadece ödeme ekranı yapılacak bunun için bana destek verebilecek bir kişi gerekiyor.
(ücretli veya ücretsiz farketmez.)

Yardım edecek birini bulursam çok iyi olacak uzun zamandır çözemedim çünkü :(

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
angelo özel mesaj atamıyorum. Özel mesaj kutusu dolu diyor.

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Arkadaşlar size bir şey soracagım.

1. 3d secure kullanmak zorunlumu?

2. Eger 3d secure zorunlu degilse eski sistemde kişinin adını ve soyadını göndermek zorunlumu?

3. 3d secure ile yapıkredi uygulaması yapan oldumu? Eger olduysa yorumlarını yazabilirmi?

*siber*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
1. 3d secure kullanmak zorunlumu? - 3 d secure kullanmak senin yarına olduğunu belirtmek isterim. Öncelikle chargeback'leri minimuma indirmiş olursun.

2. Eger 3d secure zorunlu degilse eski sistemde kişinin adını ve soyadını göndermek zorunlumu? Değil

3. 3d secure ile yapıkredi uygulaması yapan oldumu? Eger olduysa yorumlarını yazabilirmi? Olmadı ama eminmisin 3 d secure ye geçtiklerine. Sen yinede aç bir sor. Bana bankanın birinden 3 d secure için kodlar gelmişti bir hafta uğraşmıştım sonra yapamadığımı bildirdiğimde, o gönderdiklerimiz zaten deneme kodları denmişti.

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
3d secure ile hiç para cekme olayını yapamadım. (kendi formları ile) Zaten dönüş sayfasında neler yapılacak yazmamışlar.

eski sistemde para cekiyorum. test ortamında denedim. Çalıştı.
Test ortamından geçmek için ssl olayına baktım. http://www.instantssl.com/ 90 günlük bedava ssl hizmetini kullanmaya çalıştım.

CA Certificate bir türlü kabul ettiremedim plesk e.
2 tane dosya gönderdiler. ama plesk de 3 tane istiyor. bundan biraz kaldım.
Eger ssl olayını çözersem eski sistemi kullanacagım.
Sizce ssl nerde yanlış yapıyor olabilirim?

KaleSoft

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1. 3d secure kullanmak zorunlumu?
yakında olacak

2. Eger 3d secure zorunlu degilse eski sistemde kişinin adını ve soyadını göndermek zorunlumu?
degil

3. 3d secure ile yapıkredi uygulaması yapan oldumu? Eger olduysa yorumlarını yazabilirmi?
3d secure geri odemeleri, calinti kredi kartlarini onleyen c guzel bir ssitem ve tr de en iy uygulamasini garanti bankasi yapiyor. yaşasın 3d secure :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.