İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yardım Edebilir misiniz ?

Perseus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
Biliyorum bunu bilmem gerekiyordu, ama bilmiyorum. İşte sorum :

Solda bir menü var. Onu enini belirliyorum ama boyunu belirlemiyorum çünkü uzaması gerekli, sayfa ne kadar inerse o da o kadar inecek. Ve menünün sağında bir sayfa, bu sayfayla menünün hizalanması gerekli. Mesela sayfada içerik var işte birsürü ama menüde o sayfa kadar uzayacak. Bildiğimiz gibi Divler enine uzuyor bırakırsanız. Boyunada uzamasını istiyorum işte menünün içeriği boyuna 50px kaplıyor diyelim, sayfa içeriği 10px. Sayfanın boyunun 50px çıkmasını istiyorum. Biri uzadıkça diğeride onun yanına gelecek. Laf kalabalığı yaptım dır dır dır :yeho ama anlamışsınızdır umarım. Yardımlarınızı bekliyorum...:muck:

Ekleme: Ya başa konular da açmıştım ama onlar hadi biraz saçma biraz zordu belkide bilemiyorum. Yani bu kadar da olmaz, bunu bilen birisi mutlaka vardır. O kadar kişi bakıyor, insan 2 satır yazı yazmayı nasılda büyütüyor gözünde. Vallaha ne yalan söyleyeyim formu bu yönde çok etkisiz buldum...

Antika

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
kodları veya sitenin adresini ekleseydin fena olmazdı müneccim değil burdakiler sitemin boşuna yani. bildiğimiz gibi divleri bırakırsak enine neden uzasın ki ? divin içine divden geniş birşey eklersen kodun yapısına göre genişleyebilir kayabilir yamulabilir oda esnekliğindendir yükseklikte bununla paraleldir ne kadar içerik eklersen okadar uzar sabit bir height tanımlamadıysan, iyi birşey yani

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.