İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yardım Edin!

cawbella

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar eve yeni bir PC alacağim yalniz bir sorunum var.
Toplama Pc almak istiyorum hem ekonomik hem hızlı Olmasini istiyorum
Birde toplama olacaği için parcalarin uyumlu OLmasi lazim
BiLgili arkadaşlar yardim ederse çok iyi olur
30 dk konuyu nereye acayip diye dolastim bulamadim yahu :)
700 -900 arasi bütçem var Pc için sadece KASA alacam {monitör klavye mause ses sistemi mevcut bende )

30 dk konuyu nereye acayim diye dolastim bulamadim yahu :)

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ne neyle uyumlu olur tam verimli çalışır ve ekonomik bi toplama pc nasıl yapabilirsin? gibi sorularını pc satan düzgün bir şirketin websitesine girip toplama bilgisayar bölümünden parçaları seçerek yapabilirsin. en kolay şekilde böyle olur. ilk adım açısından böyle yap ondan sonra karar veremediğin parça veya bilgi almak istediğin parça veya kombinasyon olursa buradakiler o şekilde daha iyi yardımcı olurlar.

batubilir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
700/900 ytl gibi bir bütçeyle çok güzel bir kasa toplayabilirsin
ilk olarak parçalari kendin bir liste olarak hazirla ve burada yazarsan işten anlayan kişilerde tavsiyelerde bulunurlar

TeXaS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
parçaların özelliklerini belirle veya bir pc satış sitesinden belirdiğin özellikleri girin orda ortalama bir fiyat belirlenir zaten

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
ilk önce böyle konu acılmaz bunu belirteyim ''yardım edinnnn'' nedir bu ?
ikinci olarak bilgisayardan anlayan bir arkadaşın yada kendin iyi anlıyorsan gececeksin bilgisayarın başına internette ürünlerin özellikleri araştırıp birbiri ile uyumuna bakarak parcalarını sececeksin lisdeni buraya koyup

arkadaşlardan tavsiye, öneri alacaksın ve tavsiyeler ve yorumlar ışığında bilgisayarını toplayacaksın.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.