İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

yardım istiyorum :(

U

uranos

Misafir
slm arkadaşlar
bir sitem var www.palimsest.com
bunu yazılımlı hale getirmek istiyorum bana yardımcı olucak biri var mı?

sitem(edebiyat,müzik,fotoğraf,tarih vs. kültür ağırlıklı) de ;
*haber ekleme
*demo ekleme
*müzik haber ekleme
üyelik bazı yerlerde gerekli

bn cutenews kurdum ama anlamıyorum php den include bile edemedim:(

Hobichat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
özel script yapdırcaksın ücret karşılıgında yaparlar sanırım ama belli olmaz iyinet de iyi niyetli yardım sever arkadaşlarda var :)

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
özel script yapdırcaksın ücret karşılıgında yaparlar sanırım ama belli olmaz iyinet de iyi niyetli yardım sever arkadaşlarda var :)

Türk toplumu senelerce ticareti ayıplamıştır, bu nedenle Osmanlı zamanında azınlıklar ticaret konusunda uzmanlaşmışlardır. Ermeniler, yahudiler ticaret erbabı olmuşlardır.

Toplumumuzda Ali den 10 liraya aldığın malı Veliye 15 liraya satmak hep garipsenmiştir, ayıpsanmıştır.

Toplumumuz Bugün Ali ye verilen 10 lirayı 1 sene sonra Ali den yine 10 lira olarak almaya alışıktır, faiz nedir bilmeden yaşamıştır.

Yüzyıllarca göçebe yaşayan toplumumuzda yardımlaşma, imece usulu dayanışma hep esas olmuştur.

Toplumumuzun yeni neslinin çok ufak bir parçasını bile oluştursa, bu forumda, yüzyıllardır süregelen alışkanlıklarımızı zaman zaman görmüyor değiliz.

Gönül ister ki herkes herkese yarşılıksız yardım etsin, para denen kavram ortadan kalksın.

Ama günümüz şartları artık, maddiyatın vazgeçilmez olduğu bir dönemdir.

İstediğiniz bir hizmeti aldıktan sonra o kişiye emeği ve göz nuru için ücret öder ve teşekkür ederiz.

Ücretsiz hizmetler için ise minnettar oluruz, ancak bunu beklenti haline getirmemiz yanlış olur.

Hobichat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
evet iyinet gerçekden milletimiz tam anlamıyla anlatmışsın tşkler. ben bu forumda inanın hiç bi yerde almadıgım destegi gördüğüm için söledim yani forumda üye insanlar gerçekden kaliteli ve seçilmiş insanlar. bir çok konudada bana yardımcı oluyorlar allah razı olsun yardım eden arkadaşlardan.

CMYLMZ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyinetten
iyi bir yardım bekliyorum :(

Başlaman gereken ilk ipucunu ben sana Free olarak veriyorum

<?
echo "Merhaba Dünya";
?>

bir php kitabı aldığında sana verilecek ilk örnek bul olacaktır.
üstte yazan mesajda da aslında öğrenmenin daha mantıklı olduğunu açıklamaya çalışmış arkadaşımız ama sen inatla "iyiniyetleri itina ile suistimal etmek istiyorum" düşüncesini taşımıyormusun ?

U

uranos

Misafir
sen inatla "iyiniyetleri itina ile suistimal etmek istiyorum" düşüncesini taşımıyormusun
CMYLMZ arkadaşımızda cvp:
HAYIR
HAYIR
HAYIR

sonuçta buraya yazdımki yardımcı olun diye bu bedava yardım edin anlamında değil ve emeğin karşılığı verilir. konunun içinden mi konuşulur yeri var (özel mesajlar)

yıkıcı olmak yerine yapıcı olsanız

hukuki

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Sanırım ingiliz atasözü= "birine balık vereceğine, balık tutmayı öğret"

mk++

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
muaahahah cok guzel dedın bide muzisyeni eksik deseydın keske dostum arama motorunda media cd creator automatic cd maker tarzı kelımelerle ıstedıgın sonuca ulasabılecegıne ınanıyorum bende yol gostermesı

hukuki

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
balık istense neyse yanında rakı ve kıvırcıkta istiyolar :)
Yaptın bir iyilik tam yapacaksın değil mi? :)

Bizim siteye gelip, bize sorularımıza cevap vermek zorundasınız diyenlere rakı balık ve roka ikram ediyoruz... :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.