İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yardım Kafama Takıldı..

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
Arkadaslar sitemde 88.238.180.171 nolu bir İP numarali birisi surekli aynı bolum kategori ve konulari gezmekte ve ben onun gezdigi konulara tıklayınca sayfa yonlenemiyor hatasi almaktayim. Bu neden olur anlamadimm daha onceden bu konularim aciliordu. Ama o kişi hep aynı konulari gezmekte?

SİTEM
www.forumaden.com

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
gezdiği sayfaları vermen daha mantılı olur, nerden bilelim o ip adresine bağlı kişinin nerede gezdiğini?

umit_agdeniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
Arkadaslar sitemde 88.238.180.171 nolu bir İP numarali birisi surekli aynı bolum kategori ve konulari gezmekte ve ben onun gezdigi konulara tıklayınca sayfa yonlenemiyor hatasi almaktayim. Bu neden olur anlamadimm daha onceden bu konularim aciliordu. Ama o kişi hep aynı konulari gezmekte?

SİTEM
www.forumaden.com
Verdiği Hata:
Bu web sayfasının bir yeniden yönlendirme döngüsü var.
http://www.forumaden.com/forum/cv'lerimiz/ adresindeki web sayfası çok fazla sayıda yeniden yönlendirmeye yol açtı. Bu siteyle ilgili çerezlerinizi temizlemeniz veya üçüncü taraf çerezlerine izin vermeniz sorunu giderebilir. Giderilmezse, sorun büyük olasılıkla bilgisayarınızdan değil sunucu yapılandırmasından kaynaklanmaktadır.
Hata Çözümü Hakkında Tavsiyeler
http://www.google.com/support/forum/p/webmasters/thread?tid=364252923351faac&hl=tr
Kişisel Görüşüm
Bir yazılım yazılım ile sürekli aynı kategorilere ve konulara açma isteği yollarak sistemini yoruyor
İp adresine bakılırsa İstanbul'dan birisi

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
cok teşekkürler anlamadim istanbulda biri bnde gordum ve hep aynı kategorilere

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
vermiş oldugunuz linkler guzel ama ne yapcagimi anlayamadim. Nasil birşey bu anlamiş değilimm sinir oldum...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.