İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

yardim:paypal sorun

PetscHe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
konuyu sanirim en uygun buraya acarim diye dusundum...

konuya geceyim biran once ben paypal hesabi actim yurtdisinda oldugum icin banka hesabimla direk onaylamaya calistim...bankaya iki kere odeme geldi 0.14 cent olarak bunlari paypala girdim bilgilerini vs.sonra bir mail geldi alisveris yapabilirsiniz sinirsiz limit vs yaziyor...fakat paypala girdigimde ise hesap dogrulanmadi diyor bu ne demek oluyor simdi?o dogrulanmadiya tikliyorum hesabiniz onaylandi gibi bir bilgi veriyor..

valla bir sey anlamadim paypal hic kullanmadm ama artik zamani geldi die mecburiyetten kullanmam gerekiyor

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
hesabınız kısıtlandı mı yoksa onaylanmadımı tam olarak bir ss ekleyebilirmisiniz ?

PetscHe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
daha onceden status e tikladiktan sonra yapmam gerekenleri soyluyordu onlari yaptim hepsini paypalin yolladigi para miktarini fln girdim hesap onaylandi fakat status de hala onaylanmadi yaziyor...tiklayinca ise onaylandi yaziyor anlamadim gitti bu ne oluyor simdi.herhangi bir srun teskil edermi vs bilmiyorum..banka hesabimdan ise para yatirmaya calisiyorum deneme olarak 10€ yolladim fakat hesabada gelmedi

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.