İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yardım

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Az önce paypal yoluyla kredi kartımdan 500 milyondan fazla bir para çekildi.
Kredi kartımı iptal ettirdim.
Paypal için ne gibi bir işlem yapmalıyım.
Daha önce çekilmiş olan paranın iptal ettirildiğini okumuştum.
Yardımcı olursanız sevinirim.

BabaPanter

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence "Resolution Center>Open a Dispute" bir dene sorun çözülmezse Mywedding'in dediği yol daha garanti.

senolcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bankana durumu hemen bildir.
Benim bir arkadaşın başına gelmişti aynı olay ama onun haberi yoktu bankadan aramışlar Türkiye saati ile gece 4'te 200 küsür dolar çekilince şüphelenmişler,oda benim bilgim dahilinde işlem yapılmamıştır diye fax gönderdi,sanırım iptal ettiler ama bankadan bankayada değişir işleyiş.
Umarım sorunu halledersin...

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Az önce bankadan aradılar ve paypalın parayı iade ettiğini söylediler.
Ben paypala yaptığım itirazla bu parayı geri alabildiğimi düşünüyorum. Çünkü kredi kartları itiraz servisi şu anda işlem yapamayacağını extrenin çıkmasını beklemek zorunda olduklarını söylüyordu.

Şurada bir problem var. İtirazımdan hemen sonra paypal hesabımda 60$ görünmüştü. Ve bu para hala hesabımda görünüyor.
Kredi kartımdan çekilen paralarda geri ödendiğine göre bu 60$ nereden ve nasıl geldi.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.