İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

yardım

ibrahimkoknar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
bilgisayarıma format atıp windows me yükledim. ancak msnye giremiyorum açılmıyor. vede bazı siteler açılmıyor bunun sebebi ne olabilir. yardımcı olursanız sevinirim...

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
walla me yi kimse tavsiye etmiyor sen neden yükleme geregi duydun bilmiyrum ama acaba me de yokmu msn destegi felan bazi siteleri acmamaasida browserdan kaynaklaniyordur bence nasil bir şey bu me bilemiyorumki hiç kullanmadim için bilsemde soylesem

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ME Önerilmeyen bir işletim sistemidir.Ve Windows'un en az sattığı ürünlerindendir.Ama İnternet bağlantınızla doğrudan bir ilişkisi olduğunu zannetmiyorum.
ADSL Kullanıcısı iseniz.
MSN açılmama sorunu ADSL kullanıcılarının yaşadığı sorunlardır bu haftada yaklaşık 20 kere olur biride size denk gelmiş.
Büyük ihtimalle bağlantıda bir problem var.Malesef altyapı sorunları çözülmediğinden TTNet çoğu zaman kullanıcıları belirli proxyler üzerinden internete taşıyor.
Şunları deneyin..
http://www.proxy4free.com/ adresine girip TRANSPARENT proxylerden seçmek ve hem browserınızdan hemde msn'de proxy ile giriş yapmayı denemek.
2.si ise bağlantıyı bir iki kere kapatıp açmak..

Y

youngman42

Misafir
ad-aware-hıjackthıs-sheredder- hepsını denedim.blgsyrı tekrar acınca yeniden aynı sorunla karsılasıyorum.yardım edebilecek olanınız varsa sevinirim

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.