İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

yardımcı olabilecek varmı ?

rhymE

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
elimde bi form var kodları aşağıda;

Kod:
<form action="send.php" id="contact-form" method="post">
	<fieldset>
		<label>İsim,Soyisim <span class="required">*</span></label>
		<input type="text" name="name" id="Myname" value="" class="text requiredField"/>
	</fieldset>
	<fieldset>
		<label>Mail Adresiniz <span class="required">*</span></label>
		<input type="text" name="email" id="myemail" value="" class="text requiredField email"/>
	</fieldset>
	<fieldset>
		<label>Konu<span class="required">*</span></label>
		<input type="text" name="subject" id="mySubject" value="" class="text requiredField subject"/>
	</fieldset>
	<fieldset>
		<label>Mesajınız <span class="required">*</span></label>
		<textarea name="message" id="Mymessage" rows="20" cols="30" class="text requiredField"></textarea>
	</fieldset>
	<fieldset>
		<input name="Mysubmitted" id="Mysubmitted" value="Gönder" class="button round deep-red" type="submit"/>
	</fieldset>
</form>

bunu mailto yöntemi ile değilde. direk form mail kodu ile mail'ime gelmesini istiyorum host'da Smtp özelliği mevcut. bu form a uygun kodu yazabilicek veya yol göstericek bi arkadaş varmı.hazır tasarım üstünde çalışıyorum fakat send.php yi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar.

rhymE

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kodları ayırt edemedim. tablo bilgilerini alabildim fakat iletisim.php başta ve sonda olmak üzere 2 ye ayrılmış ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.