İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

yardımınıza ihtiyacım var

crema

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu sayfada üye kayıt formu var ajax aracılığı ile post etmişler ama nereye post ettiğini bulamadım yardımcı olurmusunuz.

yapmak istedğim:
kendi sitemde form yapıp oraya kayıt ettirmek. ( form kurallarına takılmamak istiyorum, örnek: en az 3 harf 4 harf amacım o kuralları aşmak )

ücretli ücretsiz yardım arıyorum

OsmanAtabey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Aynı soruyu R10 da sormuşsun fakat sonuç alamamışsın.

Sitede kayıt formunu aşmakla iş bitmiyor. Random olarak ürettiği sayıyı verdiği cep telefonuna sms ile göndermeni istiyor. Bu sürecide kontrol sayfasından idare ediyor.

Ben daha kayıt bölümünü atlayamadım :) denemeler devam ediyor ...

crema

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aynı soruyu R10 da sormuşsun fakat sonuç alamamışsın.

Sitede kayıt formunu aşmakla iş bitmiyor. Random olarak ürettiği sayıyı verdiği cep telefonuna sms ile göndermeni istiyor. Bu sürecide kontrol sayfasından idare ediyor.

Ben daha kayıt bölümünü atlayamadım :) denemeler devam ediyor ...

yok çözemedik halen :(

OsmanAtabey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Bende çözemedim maalesef. Site uzaktan veri çekmek için yapılan hiçbir isteğe cevap vermiyor. Bu site bana ayrı tecrübe oldu ve önceden böyle bir sorunla karşılaşmamıştım :)

Google üzerinde db.php sini indexletmiş ve halen veritabanı ve script hataları bulunan bir site sahibinin veri çekmeyi engelleyebilmesi ( veya her ne yaptıysa ) ilginç gerçekten.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
adresteki form ajax değil direk form submit

OsmanAtabey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Angelo site ile bağlantı kurup forma POST ile bilgi gönderebildin mi ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.