İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yarın Tüm Dünyayı Sarsacak Bir Olay Olacak! Ama Ne!?

GencWebMaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu konuyu forumda tartışmanın ne kadar doğru olacağını bilemiyorum. Ama bu konuyu birileri ile tartışmak istiyorum.

Merhaba arkadaşlar.

İlluminati diye bir nane var. Çoğunuz bilmeyebilirsiniz. Bende yeni öğrendim. Bilmeyenler için kısaca açıklayayım illuminatinin ne olduğunu.

İlluminati, karanlık bir örgüttür. 10 yılda bir, sitesinde bir geri sayım başlatır. Geri sayım bittiğinde tüm dünyayı sarsan bir olay olur.

Vu bu karanlık örgüt, sitesine birkez daha geri sayım ekledi. Bu gerim sayım, yarın saat 15:00 da bitiyor!!!

Yarın ne olacak? Yine iki ülke arasında bir savaş mı çıkacak? Dünyayı sarsacak olan olay ne? Sırada ne var? Bizi bu sefer ne bekliyor? Bu sefer hedef kim? Hedef biz miyiz?

Buyrun tartışalım arkadaşlar.

İlluminatinin sitesi bu: http://illuminati.org/
Siteye erişemiyorsanız önbelleğine bakın: http://www.google.com/url?sa=D&q=htt..._yq36eDe7IZeCw

Sitedeki geri sayımı görmek için ctrl+a yapın ve sol üst köşeye bakın. Ve bu geri sayımın sırlarına Google'dan bakabilirsiniz.

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Bence sitelerine hit kazandırmak için bir kaç kişinin uydurması:)

rainha

0
Yasakli Uye
Reaction score
5
illuminati nasıl gizli örgüt ben anlamadım. Herkes biliyor.
icon10.gif

Evan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Sadece isim olarak biliyorsun ama. Örgütün yönetim şekli, üyeleri veya merkezi gibi herhangi bir bilgiye sahip değilsin. Bu da örgütü gizli yapar.

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
İlluminati.org sitesi gerçekten illüminaticilere aitse ve illüminati bu kadar büyük bi örgütse sizce site kapatılabilir miydi?

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
site 95 yılında açılmış, dediğinize göre 10 yılda bir bişeyler oluyormuş, 95 ten sonra 2005 yılında olması muhtemel bişeyler olmuş, 2005 e 10 yıl daha eklendiğinde 2015 olmuş oluyor, yarın olacak şeyi söyleyeyim, nothing

Antika

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
dünya işleri hep böyle azizim, milleti oyalamak gündemi meşgul etmek korku yaratmak biz şöyle iyiyiz böyle yaparız vb gibi şeyler aldırmamak lazım, mevzuya gelicek olursak önce kendilerine adam akıllı bir hosting sponsoru bulsunlar sonra diğer mevzulara baksınlar :bira:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.