sohbet odaları

Yaş 18 den Kucuk ise.

idealsohbet

Şen Üye
Bilgiler
Reaksiyon
0
226 Aydır Üye
Merhaba ben Kanunen Yıl olarak 18 imi doldurdum fakat ay olarak doldurmadım Google Adsense Param 100 usd yi gectigi zaman Vergi Numarasına bir baskasınınkini yazsam olurmu abiminkini ? ve ya Bankalar Benim Yasım 18 i Tam Doldurmadıgı icin para odermi ?

sverdlow

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
Ankara/Kayseri
217 Aydır Üye
Merhaba ben Kanunen Yıl olarak 18 imi doldurdum fakat ay olarak doldurmadım Google Adsense Param 100 usd yi gectigi zaman Vergi Numarasına bir baskasınınkini yazsam olurmu abiminkini ? ve ya Bankalar Benim Yasım 18 i Tam Doldurmadıgı icin para odermi ?
ödeme alırsın sorun olmaz.

HighVoltage

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
224 Aydır Üye
bankada hesabın varsa alırsın ödeme.

senolcan

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
0
252 Aydır Üye
Google'ın vergi numarasıyla bir işi yok sadece abd için istiyor vergi numarası, bankada hesabın varsa eft ile ödemeyi sorunsuz alırsın.

Hostmaster

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
0
208 Aydır Üye
Bir ekleme de ben yapayım 18 yaşından küçük kişiler de vergi numarası alabilir.

idealsohbet

Şen Üye
Bilgiler
Reaksiyon
0
226 Aydır Üye
Aydınlattıgınız icin cok saolun arkadaslar.

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.