Arkadaşlar bu tür siteleri boşuna lanse etmeyin burada. Geçenlerde birkaç site lanse edildi ama iyinet admini arkadaşımız gerekli açıklamayı zaten yaptı. Admin arkadaşımıza göre, sırf yeni çıkan 2 mevzuatı incelemek için evine internet bağlatan memur da, tek amacı 2 eğlence sitesine girmek olan ev hanımı da derin bir sistem bilgisine sahip olmalı, sistemine sp2 kurmalı, son spywarelerle donatmalı bilgisayarını ve düzenli olarak güncellemeli, uptated virüs programları kullanmalı, sistemlerinin açıklarını kapatarak, dışardan kaçak girişleri, hek girişimlerini engelleyecek firewall programları kurmalı vs vs. Yani 2 tane siteye girmek için her vatandaş 6 ay sistem kurslarına devam etmeli, sonra internete açılmalı

Halbuki daha kolayı var, dialer vs. işlere girişenler, yapanlar ahlaksız insanlardır, biz bunları uyararak da bir yere varamayız, çünkü zaten ahlaksız bu adamlar. Katile gidip adam öldürmemesi rica edilir mi

Ama o katilleri aramızda barındırmamak bizim elimizde. Herkes üzerine düşeni yapmak zorunda.
Mahalleye hırsız girdiğinde, muhtarın mahallede hırsız var biliyorum ancak benim çelik kapım var, alın adresleri de burda, gidin çelik kapı yaptırın demesi garip, onun yerine hırsızları kovsa daha güzel bir mahalle olmazmıydı burası
Neyse millette Allah korkusu azaldıkça dialercıda, katilde kapkaçcıda hep varolacaktır. Biz dürüst insanlarda bu tür adamlarla yaşamak zorundayız. Parası olanlar, işi bilenler gitsin çelik kapı yaptırsın, bilmeyenlere, parası olmayanlara Allah yardım etsin diyelim, kapatalım bu konuyu