casibom casibom giriş
İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!
Hacklink Market

Yasal dosyalarımı forumlara dağıtacak birini arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

God of War

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar windows temaları yüklüyorum ve linklerimi forumlara dağıtacak birini arıyorum.Elimde forum listesi yok.En az 20 foruma dağıtılmasını istiyorum.Her dağıttığınız konu başına ödeme alacaksınız.Dağıtmanızı istediğim olursa size ÖM atacağım.Konular benim vereceğim; 1 adet resim ve linkten oluşacaktır.Birde altına küçük bir not.Hepsinde aynıdır.Kolay bir iş.20 foruma dağıtacağınız her konu başına alacağınız ücreti ÖM atarsanız sevinirim.

buark9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
sen bir ücret belirtirsen daha uygun olur hem işi yapacak kişiler de ona göre davranır

God of War

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
haklısınız ancak ilk defa böyle bir çalışma yapacağım fikrim yok.

buark9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
şöyle bir şey düşünürseniz ben yaparım. 4 download sitesinde yazrlığım var bunlardan biri türkiyenin en büyük download sitelerinden diğeri de öyle tekiin anlık hiti 200-400 lerde falan günlük hiti kaçtır siz düşünün :) diğerinin de anlık hiti yüksek bir de kendi sitem var günlük hiti 1k+ istersen bunlarda yayınlarım. dediğim gibi yazar olduğum sitelerin hitleri yüksek istersen görüşelim fiyatı sen ver

God of War

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şuanlık iptal ettim ilerde goruselım arkadaşlar tesekkurler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.