İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yaşasın ! İdam yasası geri mi dönüyor?

rejisor

0
İyinet Üyesi
Katılım
31 Aralık 2010
Mesajlar
80
Reaction score
0
TBMM Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Sadık Yakut'ta,sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden, idam tartışmalarıyla ilgili attığı mesajlarda çarpıcı ifadeler kullandı.

Yakut, yaşanan terör olayları ve art arda gelen şehit haberleri sonrasında Twitter'daki hesabına, "İdamın geri getirilmesi tartışılmalıdır" yazdı. Ayrıca "Amerika'da katil olaydan sonra vurularak öldürülürken, biz onbinlerce şehidimizin katilini idamdan kurtarıyoruz" diye twit atan Yakut, takipçilerine, "İdamın geri getirilme zamanı gelmedi mi?" diye de sordu. BDP milletvekillerinin PKK'lı teröristlerle kucaklaşma görüntülerini de değerlendiren Yakut, yeni anayasa çalışmalarına atıfta bulundu ve konuyla ilgili olarak da, "Yeni anayasa çalışmasında terörle bağlantısı olan milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılması" diye mesaj yazdı.

SANTOS'LU GÖNDERME

Yakut, ayrıca sosyal medya üzerinden Arsenal'e transfer olan Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Andre Santos'un, Londra'da yaptığı trafik kazasının ardından, 2 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya kalması örnek göstererek, "Santos İngiltere'de trafik kuralını ihlal ettiği için tutuklanmış, bizde terör örgütünün temsilcisi olduğunu söyleyenler serbest" yazarak, dikkat çeken bir başka gönderme yaptı.

kAYNAK : Yaşasın ! İdam yasası geri mi dönüyor?
 

0nur

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Temmuz 2010
Mesajlar
319
Reaction score
12
Konum
İzmir
Apo'yu idam edince terör bitçekse getirilsin, ama bitmeyecek. Öyle bir şey olsa tam tersine terör olayları tavan yapar her yerde bomba patlatırlar. Savaşılması gereken içeridekiler değil dışarıdakiler.
 

abuz89

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Mart 2010
Mesajlar
3,400
Reaction score
34
İdam geri gelmeli kısa ve öz.
Osman pamukoğlu'nu bunu kaç seneden beri dile getiriyordu zaten.
 

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Temmuz 2008
Mesajlar
12,395
Reaction score
253
yasalaşırsa taş üstünde taş kalmaz, çok kayıp veririz, pkk rahat durmaz, zaten şehrin içinde köpekler, kötü sonuçlar çıkartır.
çok kolay bi karar olmucak bu. halk oyuna sunsalar bi çok kişi tam oy verir ama derin düşünmek lazım, bir hayvanı sırf idam edecez diye yasa çıkarıyorsak işimiz var demektir. zehirli iğne de bir idam yöntemidir, elektrikli sandalyede ona keza
ama adamı asmak bi garip olurdu.
ama yasa çıksın, çarpışırız gerekirse :)
 

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Nisan 2010
Mesajlar
2,895
Reaction score
36
İdam olmalı bence de. Sadece pkklılar için değil, tecavüz, cinayet gibi büyük suçlar için de kullanılmalı... "İdam insancıl değil" diye diye bu hale geldik. Artık insanlar suç işlemekten korkmuyor, nasıl olsa ifade verip salıveriliyorlar....
 

Ozkan

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Eylül 2010
Mesajlar
2,131
Reaction score
27
Konum
İstanbul
idam tamam caydırıcı gibi görünüyor ama idam edilenler kahraman diye anılıp çatışmalar büyüyebilir kötü yönü de :(
 

rejisor

0
İyinet Üyesi
Katılım
31 Aralık 2010
Mesajlar
80
Reaction score
0
kolay değil bence Türkiye cumhuriyeti 3-5 çabulcudan mı korkacak ne yapabilirler...
devlet millet asker hepsi aynı cephedeyken...
PKK taş üstüne taş koymasa ne yazar..
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst