İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yatırımcılara 7 Emir,

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
İyi haber, bu depremi atlattık. Kötü haber, ardından bir tane daha gelip çanımıza ot tıkayacak, çünkü akıllanmıyoruz.

İkinci dalganın ne zaman vuracağı bilinmez, bir yıl da olur, bir ay da. O dalga gelinceye kadar önümüzde dış piyasaların davranış biçiminden yola çıkan iki senaryo var.
İlkinde çok hızlı çıkarız, ikincisinde yerimizde sayarız. Ama, Nisan geldiğinde çok dikkatli olmak gerek.

Böyle dönemlerde ben hep “Yatımcıya 7 Emir’i” hatırlarım
* Komşunun kazandığı yüksek getiriye imrenme
* Değeri düşük para birimini şortlama
* Aç gözlü olma, yüzde 100 kazandıysan, paranı cebine koy
* Sürüye uyma, onlar kendilerini atmak için uçuruma gidiyor
* Her lafı başlık olan yabancı senden daha fazla bilmiyor
* Yüce Tanrı dışında her şey fanidir, çıkan her şey düşmeye mahkumdur
* Ahiret günü yaklaşırken, portföyünde nakte dön

Atilla Yeşilada-Hürriyet

Devamı:http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/6109075.asp?m=1&gid=112&srid=3436&oid=5

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
bunu biri bana açıklayabilirmi

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
bunu biri bana açıklayabilirmi

Bazıları elinde japon yeni veya suudi arabistan riyali tutar bunlar risktir ama güzel para kazanılır .. Çalkantılı piyasada bunları Short lamak (En Minimum düzeye indirmek) lazımdır.. Bu konuya Para shortlamak denir

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
bendede dinar var bi miktarda onun için sorayım dedim.İyi oldu konu açıldığı riske girmiyim sataym:)

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Forex'de short pozisyon paritenin değer kaybına para yatırmak demek. Zaten ölü fiyattaki bir pariteye short girilmez. Benim anladığım o. Japon yeni tehlikeli iştir ne yapacağı belli olmuyor. Euro ve Pound şu sıralar dalgalı olsa da sağlamlığını pek yitirmiyor gibi.

Hostmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Amerikan doları mı alsak daha da yükselir mi?1.390'ken almamıştım şimdi almak da pek mantıklı gelmiyor ama.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.