İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

yawhoo.net-siteniz kaçıncı oldu-kazananlar ne yapacak?

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Biliyorum beni artık aforoz edeceksiniz, ikide bir yawhoo konulu başlıklar açmaktan bıklmadın mı diye :)

arkadaşlar sitenizin jürilerimiz oylaması sonucu belirlenen puanınızı ve mevcut sıralamanızı...

www.yawhoo.net adresinden öğrenebilirsiniz.

özellikle yedek ve asil talihlilerin yazılanları iyice okuması ve orada anlatılanlar uyarınca tarafımıza başvurması gerekmektedir.

Saygılar

G

guajira

Misafir
Babam bana zamanında bilgisayar alsaydı şimdi ben İngiltere yolunda olacaktım :(
Mutlu sona ulaştın sonunda Emrah. Artık Çok daha iyi projeler bekliyom senden.

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
guajira' Alıntı:
Babam bana zamanında bilgisayar alsaydı şimdi ben İngiltere yolunda olacaktım :(
Mutlu sona ulaştın sonunda Emrah. Artık Çok daha iyi projeler bekliyom senden.

teşekküreler, guaji...

hep diyorum elimizden tutan olsa idi güven yeterince somut olabilse idi daha iyi olurdu.

ama neyse öyle sanıyorum ki bu bizi çekemeyenlere verilmiş en güzel cevaptır.
bundan sonraya bakmak lazımdır ki artık herkes birbirini tanıdı zaten :)

tahtakale' Alıntı:
Bu mesaja benden +1000 :)

ancak forumu karıştırırsan, özellikle jurilerin bu forumdan olduklarını ve yazılan mesajların birçoğunu academy ve dolayısı ile sahsıma gelen elestirilere cevap olarak yazdıgımı goreceksin ;)

T

tahtakale

Misafir
drstranger' Alıntı:
teşekküreler, guaji...

hep diyorum elimizden tutan olsa idi güven yeterince somut olabilse idi daha iyi olurdu.

ama neyse öyle sanıyorum ki bu bizi çekemeyenlere verilmiş en güzel cevaptır.
bundan sonraya bakmak lazımdır ki artık herkes birbirini tanıdı zaten :)

ancak forumu karıştırırsan, özellikle jurilerin bu forumdan olduklarını ve yazılan mesajların birçoğunu academy ve dolayısı ile sahsıma gelen elestirilere cevap olarak yazdıgımı goreceksin ;)
+1000 puanı boşuna vermedim zaten, yarışmayla ilgili tüm yazılanları okudum.İyinetAdmin'in de jüriden olduğunu biliyorum ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.