İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yaz için mükemmel yatırım ! Aylık 1.500 lira gelirli Browser Oyun Sitesi

burak579

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Ekim 2009
Mesajlar
0
Reaction score
0
Site adresi :(pm atınız)
Site için istenen fiyat : 4750 Lira
Sitenin aylık getirisi:Ayda 1500 Lira
Sitenin açılış tarihi: 15 Mayıs 2010
Kategori, sitenin içeriği nedir: Ogame Oyun Sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: 1500-2000 Analitycs Raporu Mevcut
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik.
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:Hayır

Evet arkadaşlar öncelikle siteden genel olarak bahsetmek istiyorum.Oyun browser tabanlı bir oyun olan Ogame oyunudur.Piyasadaki diğer scriptlerden farklı olarak tarafımızca geliştirildi ve bazı bugları kapatıldı.
Oyun stratejik bir oyundur ve karşılıklı gezegen savaşlarına dayanmaktadır.Oyundaki rekabeti ve hırsı yaşayamadan tahmin bile edemezsiniz.
Oyun gelirleri oyundaki karanlık madde satışlarından elde edilmektedir.Hızlı gelişmek isteyen oyuncu karanlık madde almak zorundadır.Ayrıca bir oyuncu alınca başka oyuncular da hırs yapıp almaktadır. :) ve alan kişiler sadece 1 kez değil sürekli alım yapmaktadır.Yani 7-8 kez karanlık madde alan oyuncular bile vardır.
Bunun dışında da gezegen ışınlama denen bir eklenti yazdık buradan da ödemeler gelmektedir.
Oyunun reklamı çok iyi bir şekilde yapıldı.Reklam stratejilerini satışı yapacağım arkadaşa anlatacağım ve her geçen gün user sayısını artıracaktır.Oyunda şu anda 2 evren vardır.2 evrende toplam 2000 den fazla oyuncu vardır. 2. evren daha yeni açıldı ve 1 hafta içinde karanlık madde satışları 2 kat artacaktır.
Yaz için gerçekten mükemmel bir yatırım olacaktır.Oyun sektörünün de yazın canlanmasıyla siteyi alan arkadaş 2 katını kazanacaktır.
Oyunu kendi sunucumda barındırıyorum.Sunucumda başka siteler de var .aylık 100 liralık bir sunucu işinizi fazlasıyla görecektir.
Bunun dışında aklınıza takılan soruları konu altından veya özel mesaj yoluyla sorabilirsiniz.
Site adresini herkese pm olarak göndermeyeceğim, pm olarak gönderdiğim kişiler de olumlu veya olumsuz dönüşler yaparsa sevinirim.
Siteyi satma amacım şehirden uzak biryere tatile çıkmamdır.Tatil boyunca nette olmayacağım ve doğal olarak siteyle ilgilenemeyeceğim.Bu yüzden siteyi satmak en mantıklısı.
istediğim fiyat 4750 liradır.Ufak tefek pazarlıklar olabilir.
ödeme kanıtlarını da koyuyorum.Ödemeler paypal , banka havalesi ve cep telefonu yoluyla gelmiştir.Cep telefonu ile gelen ödemelerin bir kısmını nesineye aktardım , bir kısmını forumda sattım , bir kısmını da kendim kullandım.Bunun dışında da yüklü miktarda alım yapan arkadaşlar oldu,bunlarla da msn yoluyla irtibata geçtik ve transferlerini bankama yaptılar.
Çekiliş için ödeme listesi yapmıştım.Ödemelerin bir kısmı burada yazıyor.Tabi sadece çekilişe katılanların listesi var.Yazmayı unuttuğum ,gezegen ışınlama yapan ve yüklü miktarda alım yapan arkadaşları listeye eklemedim.
Ödemeler 1.500 lirayı fazlasıyla geçti fakat masrafları çıkardığımızda ortalama kalan tutar 1.500 liradır
Ödemelerin bir kısmının kanıt resimleri:


paypalbw.jpg

paypal2p.jpg

nesine.jpg

eeeeep.jpg
 

StarB

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Mayıs 2008
Mesajlar
61
Reaction score
0
bilgileri alayım, fiyatta pazarlık payı varmıdır
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst