Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Teknosa'da Samsung Galaxy Tab 10.1'i inceledim ve taşınabilirlik kullanım açısından gerçekten çok hoşuma gitti Keşke diyorum internetten ordan burdan para kazanabilsem de yaza kadar alabilsem ama elden ne gelir
Kazanabilirsin. Makale yazabilirsin, forumlara yada wordpress sistemlere konu açabilirsin. Belli bir düzen ve azim içinde yazarsan güzel paralar kazanabilirsin.
En sağlam iş makale yazmak devamlı bir alıcı bulursan iyi para koparırsın . Bende Tüyap dayken birinde gördüm çok güzel tablet ben başladım bile web site kurulum falan yapıyorum aslında her türlü işi yapmaya çalışıyorum çaktırma.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.