Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tıklama oranları ile alakalı bir sorunum yok. Daha çok tıklamara gelen miktarlar ile sıkıntılarım var. Son zamanlarda, gözle görülür bir biçimde azalma var.
Bu değerlendirmeleri yaparken site kategorilerininde dikkate alınması gerektiğini düşünüyorum. Mesela bir chat sitesi ile sağlık sitesi arasındaki adsense incelemesi farklı olmakta.
Yukarıda belirtmiş olduğum izlenimler sektörel bir site içindir.
Bende hep tıklamalar düşük hemde verilen ücretler.Çoğu günler 1 dolara bile ulaşamıyorum.Eskiden 1 ayda 150-200 dolar kazanırdım son şimdi ise 19 günde 21 dolar zor kazanmışım.100 dolar ıalabilmek için 2 ay bekliyorum.İnternet kullanıcıları alıştı zaten adsenseye.Hiç reklama gözlerini çevirmeden konuyu okuyup gidiyolar..Şu sıralar linkzden iyi kazanıyorum.446 tıklama 44.90 dolar kazanç.Kötü yanı ödeme 500 dolarda..
1k hite 10 tık çok az ben 450 hite 30-40 arası tık alıyorum.
tema çok önemli adsense reklamlarının temanın bi parçasıymış gbi gösteren temaları tercih ediyorum.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.