İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yazıklar Olsun Başka Ne Denilebilir..!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kalpsiz.Net

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar uzun zamandır buraya gimiyordum bugün girdim bir arkadaşın imzasındaki site dikkatimi çekti...

benim site adresim www.kalpsiz.net

ve bu imzadaki site www.3le.net

böyle adilik olur mu ya ?

Olduğu gibi aynısı !!! Tasarım , içerik...

ve hala daha alt sayfalarda benim linkler duruyor..

birde webmasterim diye geçinir... yazıklar olsun..!!!!

Furkan_ed

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aman baştan soylim ben "Sevdik" bu kullanıcı adı bir arkadasima ait 1-2gun ben takılmak icin aldım banlı oldugum icin.

Vala cocuga simdi soyledim herhalde mantıklı bir cevabı vardir.

VazgectimSenden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
o ortalamış daha hoş gözükmüş.. Ayrıca yazdıklarını okudumda forumda da hep aynı şeler yazıyor.. İnternette alırlar kimse de bişe diyemez.. ha almasını istemiyorsan ya nlemini alıcan ya da öle bişi yapıcan ki alamayacak.. buraya yazmanın hiç bir anlamı yok yani..

Furkan_ed

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet bu nikin gercek sahibi ben yanlinza ana sayfa tasarımnıı aldım ufak tefe değişikler yaptım ve özür dilerim ancak içeriklerine bakarsan aynı sayfalar değil ve içeriklerede her sitede var o içeriklerin hepsini senmi yazdın ?? o flashları senmi yaptin ??? herkes her siteden aliyor oke ? haklısın anasayfa tasarımın biraz oynaya yaptim merak etme yavaş yavaş değişiyor oda sonucta burda herkes birilerin bişeyler aliyor

Kalpsiz.Net

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya a££ahım yarabbim adam ne kadar rahatta söylüyor... arkadaşım hangi içerik aynı değil ya.. bende olanın hepsi var sende.. alt sayfaların tasarımlarını değişmişsin evet oynama yapmışsın ama benim siteden alındğı kabak gibi belli... flashları gelince dikkat ettiysen sayfanın altında alındığı yerler yazıyor... iyi ya birileri emek harcasın yapsın etsin bazı uyanıklar gelsin olduğu gibi kopyalasın ohh ne ala... ya helal olsun diyecek birşey bulamıyorum...

Vazgeçtimsenden... senin siteni olduğu gibi alsalar nasıl tepki verirdin ? ozamanda bu kadar rahat konuşurmuydun ?

L

Limitsiz.Net

Misafir
Dostum vazgectimsenden cok haklı artık içeriği koomple cekmek o kadar kolayki httrack isimli bir programla aynı içerik alınmıs ne yapabilirsinki bu konuda

Furkan_ed

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaş halen içerik benim içerik benim diyor o güzel sözleri semi yazdin peki o komik sözleri ? peki aşk nedir bunu senmi yazdin ? peki resimleri senmi cizdin ?
evet soruyorum aynı içerikler kim bilir kaç sitede vardir. Ki var yani.. Sitenin anasayfa tasarımı dışında değişen bişey yok anasyfasında oynama yaptim zaten altina kalpsiz.net yazcaktim ancak bu şekilde davrandığın için yazmiyorum oke ? tasarımda değişiyor zaten merak etme.

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kalpsiz.Net' Alıntı:
Arkadaşlar uzun zamandır buraya gimiyordum bugün girdim bir arkadaşın imzasındaki site dikkatimi çekti...

benim site adresim www.kalpsiz.net

ve bu imzadaki site www.3le.net

böyle adilik olur mu ya ?

Olduğu gibi aynısı !!! Tasarım , içerik...

ve hala daha alt sayfalarda benim linkler duruyor..

birde webmasterim diye geçinir... yazıklar olsun..!!!!

Al bendende o kadar hic utanma kalmamıs.. www.kalpsiz.net ve www.3le.net siteleri.. web-yap inc. e ait tasarımı calıp kendi sitelerine gore duzenlesinler sonra burda nagra atsınlar olaya bakın :) web-yap inc. (www.web-yap.com) ait oldugunu basit bir kanıt her iki siteninde kaynak kodlarına bakarsınız wyArtalan.jpg gibi wyxxx.jpg uzantılı dosyaları gorursunuz.. terbiyesizligin bu kadarı olur anca :)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
mexut' Alıntı:
Al bendende o kadar hic utanma kalmamıs.. www.kalpsiz.net ve www.3le.net siteleri.. web-yap inc. e ait tasarımı calıp kendi sitelerine gore duzenlesinler sonra burda nagra atsınlar olaya bakın :) web-yap inc. (www.web-yap.com) ait oldugunu basit bir kanıt her iki siteninde kaynak kodlarına bakarsınız wyArtalan.jpg gibi wyxxx.jpg uzantılı dosyaları gorursunuz.. terbiyesizligin bu kadarı olur anca :)

katılmadan edemicem sana..

hep suçlu hem güçlü :p

Alonson

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kalpsiz.net bu tasarım senin mi ? yoksa sende başka bi siteden mi çaldın ?

M

murme

Misafir
istiyen istedigini alir nette sınırlama olmas sen kendin yazmadın o icerigi sende biyerden aldin adamda senden almis calismasini istemiosan önlem al noterden tastiklet dava aç bıktım şu çalıntı muh.

YanCebim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mexut' Alıntı:
tasarim web-yap inc. in tasrimlarindan biri r10.net forumunda yazdim hemen konu silindi :)
konu açıldı mesut. sanırım yanlış anlaşılma oldu ve silinmiş. ben açtım konuyu.

Furkan_ed

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şimdide anca sitelerime saldırır başka bişey yapmaz sitem 2 gündür kapalı sorun değil istediin kadar at saldır kalpsiz.net ama bunlar senin de başına gelir inş.. 3le yi kaparim başka acarim engel olamazsin ben okadar haysiyetsiz değilim insanca gelip deseydin böyle böyle değiştirirmisin ben zaten hemen değiştiridim bundan şüphen olmasın ama makinaya neden saldırıyon anlamadım..

Furkan_ed

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet arkadaşlar daha düne kadar saldırmadim diyen ben yapmadim diyen adam adam tutmuş resmen makinama saldır ispati buyrun yorumu siz yapın..

Mesaj Düzenlendi!
Mod. Notu: Kişisel MSN görüşmelerinizi buraya yansıtmayın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.