İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

yazılarınızı sosyal ağlara gönderin

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
tanıtacağım site özellikle ingilizce sitelerinizin işine yarayacaktır. sosyal ağlardan kastım facebook tarzı değilde digg.com tarzı sosyal link paylaşım ağları. http://socialposter.com/ adresinde sol tarafta social bookmarking siteleri /link ağları pr ve alxa değerleriyle yer alıyor. hangilerine gönderim yapçaksanız onları seçin. ardından sayfanın sağına tanıtılacak sayfanın adresi, başlığı, tanıtım yazısı ve etiketleri girip frame submiti seçin. sırayla gönderime başlayın.

*not: site tam otomatik gönderim yapmamaktadır. her siteye kendi üyelik bilgilerinizle giriş yapmalısınız. bu araç sadece gerekli alanları sizin yerinize otomatik olarak doldurur. sistem web tabanlıdır, yükleme gerektirmez.

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
denedinizmi bunu ?
posting diyor ama herhangi bir sonuc iletmiyor.

yarı otomatik işliyor sistem. sizi post sayfasına yönlendiriyor oraya giriş yapıyosunuz. site formu otomatik dolduruyor sizde submit diyorsunuz. ben kullandığım sitelere önceden giriş yapıyorum. sonrasında login sorununu çekmiyorum

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
güzel birşeye benziyor teşekkürler

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Güzel bir araç iyinet olarak tek bir account oluşturalım bütün sosyal ağlarda hepsine gönderelim :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.