İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yazıtör Olarak Makale Yazı Yazmak

nishum

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar...
İnternette yazı makale yazma işine Yazıtörlük yapma denilmektedir.Yazıtör Starter ise Yazitörlük işi için başlangıç eğitim setidir. Yani yazı yazarak para kazanmaktan bahsediyoruz ama nereye yazı yazılacak? hangi konularda yazı yazılacak? Bu yazıları bize kim verecek? gibi akılda kalan sorulara cevabı Yazitör Starter Eğitimi ile bulacaksınız.
Yazıtör Starter Sayfasını Ziyaret et..

birkideneme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gereksiz. internet piyasasında böyle bir ihtiyaç var, arayan yazar da buluyor, yazı müşterisi de buluyor. ha, herkesle herkese hitap etmiyor tabii ama zaman ayırıp araştıran, başvurular yapan insan bir şeyler ulaşıyor. yapıyorum da söylüyorum. :) müşteri hangi konuda yazacağını da söylüyor, kaç kelimelik yazı istediğini de, hangi anahtarları istediğine de, ne şekilde göndermen gerektiğini de. akılda soru falan kaldığı yok, bunlar da lüzumsuz işler bence.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5