Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çözmedim aslında çözebileceğimi düşündüm, tekrar deneyeceğim, dediğin gibi tur1002_forum adında db oluşturup sonra yüklemeyi deneyeceğim çözersem bu şekilde eğer burayada yazarım...
ya tur1002_forum adında veritabanı oluşturup yükleyim dedim fakat dosya boyutu büyük diye yüklemiyor ne yapsam ben çözemedim ne dandik bi veritabanıymış bu :/
Aynen bigdumpı kullan,db oluştur user ekle sonra yükle,büyük ihtimal mysqlde yanlış yerden yüklemeye çalışıyorsun veya db boyutun büyük,bu resimdeki hatanın boyutla alakası yokta o sorunu hallettiysen diye diyorum..Halledemezsen hata mesajını buraya copyle yardımcı olalım..
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.