İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yemek Tarif Sitesi ( adnense hesabı ile birlikte ) SATILIK uygun fiyat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beyaban

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba sitenizi alabilirim adsense ve facebook sayfası ile birlikte satışı değilmi birde daha detaylı bir adsense resmi görebilirmiyim

Beyaban

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Beyaban' Alıntı:
Webhizmetlerii' Alıntı:
Beyaban' Alıntı:
Webhizmetlerii' Alıntı:
Beyaban' Alıntı:
Yanlız reis modatutkusu sitenin satışındaki adsense resmi ile yemektarifi sitelerinde aynı adsense resimlerini kullanmışsın hangi güvenlikten bahsediyorsun
hocam size tek bir resim atmıştım zaten ? yemek tarifini karıştırarak attım bunu belirttim . b uarada güvenlik derken anlayamadım

Kardeşim bu linkteki başka bi sitenin satışındada aynı resmi kullanmışsın

http://forum.iyinet.com/site-satisi/252661-pr3-satilik-moda-sitesi-sok-fiyat.html

Hocam Allah yukarda yanlısım olmaz o orjinaldir. Hatta ve hatta wmaracından osmanlı45 Adlı kullanıcıya satışı gerçekleşti.

Tamamda usta sen bana yemek tarifi sitesinin adsense detaylı resmi diye gönderdiğin linkdeki resim ile forumda başka satışını yaptığın modatutkusu sitesinin resimi aynı bunu diyorum. Nasıl güvenebilirim.Ozaman yemek sitenin adsense hesabını açıp performans siteler olarak raporu aç ekran alıntısı olarak resim gönder süphelerimi gider kardeşim.

cevap bekliyoruzzzz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5