İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

yeni açılan sitem için üyelik sorunu

braveghost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
arkadaşlar yaklaşık bundan 1 ay önce kendime genel paylaşım kategorisinde film müzik vs üzerine bir site kurdum sitemin içergi çok özgün olmamasına ragmen dolu konular falan ama 1 ay oolmaısına ragmen siteme üye olan bir tane bile kişi bulunmuyor toplamda sitemde 19 üye var ama bunların hepsi benim tanıdıgım kişiler acaba ben bu üyelik konusunda çokmu acele ediyorum yada yanlış yaptıgım birşeylermi var yardımcı olabilirseniz çok sveinirim

byokan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitenizin özelliği nedir vbulletın wordpress?

braveghost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ustadlar yokmudur bana bu konuda akıl verecbilecek bir arkadaşımız

cyber_link

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Hocam sitemap + seo uygulamanız var mı? Yok ise ilk önce sağlam bir seo sistemi ve sitemap kurmanızı tavsiye ediyorum. Daha sonra Google aracılığı ile sayfalarınızı indexletmelisiniz. İçeriğinizin güncel ve özgün olması daha yararlı olur. Bu sayede sayfalarınızın arama sonuçlarında çıkma olasılığı artar. Dolayısıyla sitenize gelen hit de artar.

Üyelik ise ayrı bir olay, tamamen kullanıcıya kalan bir durum. Sayfanızın görünümü, tasarımı kullanıcıyı etkilerse veya zaman geçirebilecek hoşuna giden içerikler bulabilirse kullanıcı üye olabilir. Söyleyebileceklerim bunlar. Ustalarımız daha detaylı bilgi verebilirler.

Benzer durum bizim sitemizde de var. 3 ocakta kuruldu ama hit henüz istediğimiz seviyede değil. Zaman, biraz sabır ve sıkı bir çalışma gerekli hocam.

Umarım bilgilendirici olmuşumdur. Saygılar iyi çalışmalar... :)

braveghost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Hocam sitemap + seo uygulamanız var mı? Yok ise ilk önce sağlam bir seo sistemi ve sitemap kurmanızı tavsiye ediyorum. Daha sonra Google aracılığı ile sayfalarınızı indexletmelisiniz. İçeriğinizin güncel ve özgün olması daha yararlı olur. Bu sayede sayfalarınızın arama sonuçlarında çıkma olasılığı artar. Dolayısıyla sitenize gelen hit de artar.

Üyelik ise ayrı bir olay, tamamen kullanıcıya kalan bir durum. Sayfanızın görünümü, tasarımı kullanıcıyı etkilerse veya zaman geçirebilecek hoşuna giden içerikler bulabilirse kullanıcı üye olabilir. Söyleyebileceklerim bunlar. Ustalarımız daha detaylı bilgi verebilirler.

Benzer durum bizim sitemizde de var. 3 ocakta kuruldu ama hit henüz istediğimiz seviyede değil. Zaman, biraz sabır ve sıkı bir çalışma gerekli hocam.

Umarım bilgilendirici olmuşumdur. Saygılar iyi çalışmalar... :)

seosu kurulu sitemapta ekli googlede sayfalarımda çıkıyor ama nedense bir türlü gelen gi,den yok siteye ama verdiginşiz bilgiler gerçekten çok yararlı bilgiler çok teşekkür ederimm

Akın Boşnak

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Belki yeterli paylaşım yoktur. Linklerini gizle :D bak bakim nasıl üye geliyor :D yaratıcı paylaşımlar yap felan

MasterBora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Site içeriğinizde onlarca, yüzlerce konu olması üye çekeceğiniz anlamına gelmiyor.. Copy/Paste ile ziyaretçilerinizi üyeye dönüştürmeniz çok çok zor. Bilindiği gibi aynı alanda onlarca onlarca site mevcut.. Öncelikle ziyaretçileriniz neden siteye üye olmalı ? Avantajları ne olacak ? Sizi diğer sitelerden ayıran özellikler neler ? Üyelerinize sunduğunuz olanak ve ayrıcalıklar neler ? bunlar aklıma gelen bir iki şey.. Eğer amacınız sitenize üye çekip reklamdan para kazanmaksa o zaman balta taşa denk gelir.. Ama siz yaratıcı yenilikçi şeyler üretir farklı bir yaklaşımla hizmet verirseniz o zaman çığ gibi üyeniz olur..

Yani kıssadan hisse, bunun seo ile v.s ile bir alakası yok. bu sizin amacınız ve o amaçtaki adımlarınız ile alakalı bir durum.. Siz farklı ve doğru birşeyler yapın, gerisi bereket gibi gelir..

R

RiNNeGaN

Misafir
Yeni Acilan Bir Sitede yapılacaklar ilk önce arama motorlarına kayıt etmelisiniz.Yani alan adlarinizi kaydediniz.

Yahoo.com Google.com Bing.com arama motorlarına Site Haritanızı oluşturup gönderiniz.Gündemdeki haberler ilgili kendinize özgü saf temiz içerik yayınlarsaniz oldukca hit alacaginizi inaniyorum.Sabır ve Acele etmemek gerek...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5