Dahası, HTTP sunucu örümcümüz, elle kodlanmış (HTML / XHTML) veya PHP, ASP, JSP, Cold Fusion vb. Temelli herhangi bir web sitesini tarama ve kontrol etme yeteneğine sahiptir veya Drupal, Joomla, WordPress kullanılarak oluşturulmuştur.
KAYTARMALAR MUHAKKAK OLACAKTIR LİSTEYİ 10 KİŞİ YAPMAMIZIN SEBEBİ BU ZATEN KAYTARANLAR TESBİT EDİLDİĞİNDE VAKİT KAYBETMEDEN ÇIKARILACAKTIRdaha kaç kişi alıncak. Çok kişi oldumu kaytarmalar olacaktır.
KAYTARMALAR MUHAKKAK OLACAKTIR LİSTEYİ 10 KİŞİ YAPMAMIZIN SEBEBİ BU ZATEN KAYTARANLAR TESBİT EDİLDİĞİNDE VAKİT KAYBETMEDEN ÇIKARILACAKTIR
konuda fazla açıklama yok hayat hikayemi anlatmamışım büyük harflerle yazmam seni yanıltmasın soruna cevap var ordabu kadar açıklama yapmana gerek yok sadece kaç kişi olacagını merak ettim
konuda "katılım adedi x dur arkadaşlar sayı x olunca sörf başlayacaktır" yazınca sayının belirlenmedigini sanmıştım. Bu nedenlede öneride bulundum.
Heycan yok. Dolaşıma devam hahha
konuda fazla açıklama yok hayat hikayemi anlatmamışım büyük harflerle yazmam seni yanıltmasın soruna cevap var orda