İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yeni Bir Mybb Destek Forumu

Çağman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Mybb destek forumu diyerek bence hata yaparsınız (zaten yeterince ve fazlasıyla mevcut sizinkine ihtiyaç duyulurmu bilemem)
illaki destek sitesi açmayı planlıyorum diyorsanız pbboard - aef tavsiye edebilirim.
mybb de iyiyim onun için mybb diyorsanız mybb için destek sitesi açmayın mybb ile bir forum açın genel forum gibi oradan daha kolay yürürsünz.
forumlar hakkında detaylı bir yazı yazdım ilginizi çekerse bkz: forum sistemleri
Türkiyede şöyle bir gerçek var ; Destek sitesi açıp ilgilenen olmadığı için bırakılan birsürü sistem var ki bu da sistemlerin gelişimini olumsuz etkiliyor yukarda bahsettiğim pbboard gibi
aynı kaderi yaşayan cotontiye birkaç kişi destek çıktı ayakta tutulmaya çalışıyor (cotontix.com) daha önceden açılan (cotonti-tr.com) değil neyse sanırım anlatabilmişimdir :)
(ayrıca neden bayan olduğunuzu belirtme gereği duydunuz anlamadım ?)

Minoxess

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Mybb destek forumu diyerek bence hata yaparsınız (zaten yeterince ve fazlasıyla mevcut sizinkine ihtiyaç duyulurmu bilemem)
illaki destek sitesi açmayı planlıyorum diyorsanız pbboard - aef tavsiye edebilirim.
mybb de iyiyim onun için mybb diyorsanız mybb için destek sitesi açmayın mybb ile bir forum açın genel forum gibi oradan daha kolay yürürsünz.
forumlar hakkında detaylı bir yazı yazdım ilginizi çekerse bkz: forum sistemleri
Türkiyede şöyle bir gerçek var ; Destek sitesi açıp ilgilenen olmadığı için bırakılan birsürü sistem var ki bu da sistemlerin gelişimini olumsuz etkiliyor yukarda bahsettiğim pbboard gibi
aynı kaderi yaşayan cotontiye birkaç kişi destek çıktı ayakta tutulmaya çalışıyor (cotontix.com) daha önceden açılan (cotonti-tr.com) değil neyse sanırım anlatabilmişimdir :)

Teşekkürler, genel forum açıcam. Bütçem müsait değil. Nasıl tehmin edebilirim?

Çağman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öncelikle script seçimi yapınız (ücretli / ücretsiz) sonra aralarında seçim yapın.
sonrada host + domain alarak başlayın :) nasıl anlatayım ki daha :))
hangi konularda neleri nasıl teğmin etmekten bahsettiniz anlamadımki.
mütçe sorunu varsa ücretsiz script seçeceksiniz ve hızlı stabil kararlı bir script ile çalışacaksınız,
bu dediklerime uyan 2 sistem var phpbb birde cotonti seditio da var ama o eskide kaldı onun devri bitti :)
şimdi phpbb ve cotonti arasında seçim yapacaksınız ki cotonti öneririm.
son olarak host + domain alarak herşeyi halledebilirsiniz. sanırım yardımcı olabilmişimdir.
aklınızda takılan birşey varsa sorabilirsiniz..

Minoxess

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öncelikle script seçimi yapınız (ücretli / ücretsiz) sonra aralarında seçim yapın.
sonrada host + domain alarak başlayın :) nasıl anlatayım ki daha :))
hangi konularda neleri nasıl teğmin etmekten bahsettiniz anlamadımki.
mütçe sorunu varsa ücretsiz script seçeceksiniz ve hızlı stabil kararlı bir script ile çalışacaksınız,
bu dediklerime uyan 2 sistem var phpbb birde cotonti seditio da var ama o eskide kaldı onun devri bitti :)
şimdi phpbb ve cotonti arasında seçim yapacaksınız ki cotonti öneririm.
son olarak host + domain alarak herşeyi halledebilirsiniz. sanırım yardımcı olabilmişimdir.
aklınızda takılan birşey varsa sorabilirsiniz..

alan adı ve hosting alıcak bütçem yok. Sponsorluk falan sormuştum? Nasıl bulabilirim?

TicaretYapar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bütçen be zmana kdr toparlıyabilirsin 1-2 haftalık ise hostinger'Den 1-2 haftalık domaini ve hostunu al sonra alırsın geçiçci olarak hostinger kullan dıyorum

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5