Yazdığın siteleri ben gerçek bir sinema sitesi olarak görmüyorum. Film yapımcılarının dağıttığı konuyu ingilizceden çevirip siteye aktarmak değil olay. hatta bazıları bulduğu konu üzerinde editleme yapıyor değiştirip ekliyor. Gerçek bir sinema sitesinde editörler olmalı vizyondaki filmleri izlemeli ve film hakkında hem konuyu içeren hemde olumlu olumsuz yönlerini anlatan sağlam bir makale olmalı. Sadece hazır konuyu oyuncu listesini eklemek kolay. Bırakalım filmi ziyaretçiler yorumlasın sadece derseniz abuk sabuk yorumlardan kurtulamazsınız.
Adam afişi görüyor yazmış ; Süper bi film abiii yaa harika , mutlaka izliycem.
İzlemedin madem nerden biliyosun süper olduğunu be kardeşim
Yani özetle sinema filmini her yönü ile aktarabilmek için izleyen editör şart. Haftada 7 8 film film çıkıyor bence hiçte zor değil . Sadece ünlü olayına girersen işin içinden çıkman zor rakibin çok fazla. Forumların çoğunda dahi bu gibi biyografiler var.
Ama dediğim gibi eğer editör olaylarına falan girersek olayı iyice büyütmüş oluruz. Ve ben mütevazı bir site istiyorum. Ama verdiğim sitelerden sinema.com ve sinemalar.com gerçekten kaliteli siteler ben takip ediyorum. Misal, sinema.com'un yönetim kadrosu:
http://www.sinema.com/makale/32-4887
Yani bu işi hakkıyla yapanlar var, kaldı ki dünyadaki tüm filmleri izleyecek, onların içeriğini yazacak bir editör kadtosu bulmak da zordur

İşte burda sadece oyuncu bölümü devreye giriyor. Sadece vir konu üzerine yoğunlaşmak bu durumda sanırım en iyisi.
Celebreties gibi bişey,
1.si Google aramalarından epeyce hit toplarsın
2.si adsense iyi çalışır
Aslında amacım üyelerin seviyeli bir biçimde sohbet edebileceği, oyuncuları tartışabileceği, resimlerini, videolarını koyabileceği bir ortam. Bunun yanında benim seo çalışmalarım ve açtığım konularla hit olayını da çözeriz (en azından hedefim bu)
Adsense veya diğer reklam olayları ikinci planda kalıyor. Koyarım reklamı ama el alışkanlığı yüzünden
Rexrot yalan yok bu şekilde bir site bende açmayı planlıyordum.
Benim aklımda ki şekil: Sitede tüm sinema oyuncularının hem ingilizce hemde türkçe biyografisi olacak. Resimleri olacak ve ona ait videolar olacak diye düşünüyodum.
İstersen ortak açalım
Filmin içinde bir güzel bir bayan ve güzel bir bay varsa aşk filmi ise sinemadan o kişilere aşık olupta çıkan eve gidince o kişiyi araştırıp fotoğraflarınıda arayacak olacaktır. Aslında iyice araştırıp sonra başlamak lazım böyle bir projeye. google keyword tool aracını kullanarak bilgiğiniz en ünlü oyuncu isimlerinin ne kadar aratıldığına bakabilir ve rakam cazip ise bu işe başlayabilirsiniz. Kolay gelsin.
Sadece kendimden biliyorum, günde ne kadar sinema oyuncusunun ismini arattırdığımı. Google'da ne kadar çok aratılan bir konu olduğu konusunda şüphem yok. Ayrıca Facebook'ta bile o kadar hayran gurupları var. Hem onlar, hem Facebook'u bilmeyenler...Kısacası sinema izleyen ve seven herkese hitap edecek.
diziler.com 'da dizilerin içindeki oyuncular kısmı ve tıklandığında oyuncuların biyografisine,fotoğraflarına ve çeşitli bilgilerine ulaşılması ve yorum yapılabilmesi çok hoş geliyor bana... Belki kafanda birşeyler daha canlandırır

kolay gelsin
İşte düşüncem de bu işte. Arama üyeliksiz olacak. İsteyen istediğini arayacak, resimleri videoları görmesi için üye olması gerekmeyecek. Zaten eğer kaliteli bir site yapıp iyi de seo yaparsam ziyaretçi üye olma düşüncesine sahip olacak.
Kafamda çok güzel planlar düşünüyorum, en kısa zamanda açmayı planlıyorum.
...
Tüm yorumlarınız için teşekkürler.