Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Reklam olmasın site benim değil de Fotograf.com da istediğiniz bir fotoğrafı mausepad olarak bastırmak KDV dahil 20 YTL. Kalitesini gören var mı kullanan??
abi bu nisan çok çakal. telefon numaramı falan vermiştim bi kampanyada kadın aradı zorla araba satmaya çalışıyor. diyemedim bizde nerde para dedim haftaya gelecem görüşürüz :d
satmayı düşünmüyom bende geçen ayıptır sölemesi bi kaldırıma çıkma yaşadımda ...sırf sisler için verdiğim para 350 ytl...hadi para okeyde bir ay kadarda bekledim sisler gelecek die...sora bide tampon için bayıldım bi o kadar...ne yaptım, sadece kaldırıma çıktım...Bu arabayı satmazsam yakında hırsız olurum para dayanmıyo yaaaa ;(
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.