İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yeni Bir Sömürge Düzeni :Telekom

Turkmucit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:D mazallah şakası bile kötü yav! Amanın. Hep neden siteye girmek suç olsun.Düşünsene suçsa bile bilmem kaç kişiyi birden siteye girmekten suçlayacaklar :)
Ne yapalım ilgimiz birden o sitelere kaydıysa .Zaten normalde de giriyoruz.
Neyse biz bu konuyu açmamış olalım neme lazım yarın biri dos lar bizim üstümüze kallır .Ben gidip sedoyla uğraşiyim .

hotr1de

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence suçu ne Telekom yönetiminde ne de Telekom'u özelleştiren yöneticilerde aramak lazım..Tek suçlu o yöneticileri kendine vekil yapan halktır..Bizim halkımız hala basit yalanlara kanıp dini duygularla oy kullanırsa,kusura bakmayın ama halkımıza herşey müstahaktır..
bu cevaba katılmamam elimde değil... sonuna kadar katılıyorum. bu cevabı görünce "istanbul kanatlarımın altında" adlı film aklıma geldi, sanki türkiyenin şuanki durumunu anlatıyor film.

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
telekom rakipsiz durumda, tekel. birde özelleştirildi. astığı astık kestiği kestik durumuna geldi.

telekom'un bugünkü stratejisi belli: "az yatırımla çok para kazanmak"

Turkmucit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dünden beri ısrarla aramaya devam ediyorum arkadaşlar.Sonuç alırsam size buradan bildirecem.Faturamın neden kabarık geldigini soruşturuyorum.Yaklaşık 6 değişik noda bir onu bir diğerini arıyorum.Toplam 20 değişik aramada 4 tel. görüşmesi yapabildim gerisi sekreterlerle muhattabım.
Sonunda ne yazar yazsın dedim telefonun sesini dışarı verip ahizeyi kapadım.Bilgisayarımın başına döndüm biraz sonra senfoni sustu koşarak yetiştim :)
Faturayla alakalı olarak bölgenizle görüşeceksiniz dedi .Bu kadar .Sonra bölgedeki telefonu 118 den bulun dedi. onuda buldum açan olmadı.Netten 118 rehberden no bulup bulup denedim.Sonra hep belli nolar etrafında numaraları olduğunu görünce bir iki numara uydurup denedim ve insana ulaştım :D .O daha ilgili birinin nosunu verdi .O noda şikayetim dinlendi başka bir no verildi ve o nodan hala açan yok.:(

Faturayı ödeyip bundan sonra kota bilgilerini günlük kaydetmeyi planlıyorum.
hayırlısı...

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
gelen bir mail:

Satarsan Türk'ün Telekom'unu önüne gelene

Kontrol ettik, 118 den bilinmeyen bir numaranın öğrenilmesi için en az 60 saniye gerekiyor. Yani 8 kontör. Başka bir deyişle eski parayla dörtmilyonüçyüzyirmibin TL . Bir numara öğrenmek için Lübnanlı şirkete bu kadar para ödüyorsunuz. Türk Telekom Soygunu 118 ve 133 e dikkat !..

Turkçede buna resmen soygun hatta dolandiricilik denir.

Özel Türk Telekom Servisleri Servis Numarasi ve kontur fiyatlarini okuyun da milletin nasil gizlice soyuldugunu gorun

Bu numaralar:
110, 112, 121, 122, 123, 124, 126, 154, 155, 156, 158''i ararsaniz ücretsiz

113, 153, 163, 166, 169, 174, 175, 176, 179, 180, 181'' ararsaniz 60 saniyede atacak bir kontur icin icin 72.000 TL

185, 186, 187, 188, 189, 114, 117, 119, 130, 170, 171, 172, 173, 178, 182, 183, 184''u ararsaniz,15 saniye icin 288.000 TL

Simdi SIKI durun !..
118''i ararsaniz 8 saniyede bir atacak kontur icin tam 540,000 TL,
133''u ararsaniz 3.6 saniyede atacak bir kontur icin 1.200.000 TL,

Dikkat ederseniz bilinmeyen numaralari aradiginizda dakikalarca bekletirler. Sürekli olarak banttan "hatlarimiz dolu bekleyin" talimati verirler. Buna resmen dolandiricilik denir.. Turkiye''de bilinmeyen numaralari sormanin bu kadar pahali oldugunu kim biliyor? Insanlarin bilgilenmek icin kullandiklari ve dunyanin her yerinde bedava olan bu kamu yararina hatlarin fahiş fiyatlarda olmasi talimatini kim verdi?.

Bu yazidan sonra hala bilinmeyen numaralari aramak istiyorsanzi cebinize dikkat edin.

Bilinmeyen numaralar için alo118.com u kullanın

TELEKOMUN YENİ SAHİBİ İLE BERABER YENİ FİYATINI DA PROTESTO EDİN...

Siz hala "ALO" diyebiliyor musunuz..?

EKONOMİST dergisinde yayınlanan bilgilere göre Ev Telefonlarını Kapatma Zamanı geldi

Türk Telekom'un konuşma ücreti/dakika 81.400 TL. oldu.

GSM Şirketlerinde bu rakam neredeyse benzer. 99.846 TL. Evden Cebi arıyorsanız ödeyeceğiniz 407.000 TL . Oysa GSM'den evi ararsanız dakikası 297.521 TL. Yeni patron getirdiği "Milli Güvenlik riski" yanında Türk Milletini de "APTAL" yerine koyuyor anlaşılan.

Ben bu gün itibari ile Ev telefonumu ve adsl yi kapatıyorum.

Adsl ise ayrı bir soygun. kaçınız kota hesabı tutabiliyorki? hele birde internetde yabancı sitelerden bağlantı hızınızı test ettirin, sonuçlar gözünüzü döndürecek. istanbul avrupa yakası bayrampaşa merkezde 500 kbs nin üstüne çıkamıyor testlerde. biz 1 mb bağlantı için ödüyoruz bu parayı.

Turkmucit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet evlerin kapatılması mümkün ve iyi bir protösto olur ancak ADSL leri nasıl kapatalım :(

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
tekelciliğin oldugu yerde kazıklanma kaçınılmazdır :)

Turkmucit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yeni konu açtım ancak burada da bunu yazarak bu konuyu tatlıya bağlamış olmak istedim.
Tellekoma rakipler geliyor 2008 de en geç.Hayırlı olsun inş.
saygılar..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.