İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

"Yeni Domain Alım Satım Şekliniz." GLOBAL DOMAINS INTERNATIONAL SİSTEMİ

volkankeles

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
GDI sistemi sayesinde satın aldığınız domain ve hosting hizmetinin yanında, bu sistem ile tanıştırdığınız diğer müşterilerin satın aldığı domain ve hosting hizmetlerinden siz de para kazanıyorsunuz! Bir nevi domain alım satımı sistemi.

Bu sistem ile iyi kazananlar var. Bir göz atın derim.

Ayrıntılar ve sisteme kayıt için tıklayın.

volkankeles

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
GDI Ortaklık Sistemi, mutlaka deneyin!

GDI sistemi sayesinde satın aldığınız domain ve hosting hizmetinin yanında, bu sistem ile tanıştırdığınız diğer müşterilerin satın aldığı domain ve hosting hizmetlerinden siz de para kazanıyorsunuz! Bir nevi domain alım satımı sistemi.

volkankeles

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
GLOBAL DOMAINS INTERNATIONAL SİSTEMİ ile iyi paralar kazanabilirsiniz!

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Konular birleştirildi.
Bu kadarda heyecan yapma tekerleği sen buldun sanki

infodestek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

WS alan adı satış portalı.

Bu aralar oldukça çok fazla satıcısı mevcut...

Piramit sistemi ile çalışmaktalar. Ödeme yapıldı mı bilmiyorum şu ana kadar. En azından ben bilmiyorum

CyberTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Bu ws olayını yaklaşık 2 senedir herkes denedi sanırım, ben en fazla bu örneğe bitiyorum bu sayfalarda:

Bir örnek ile açıklamak gerekirse:

Diyelim ki siz 10 kişinin bu sisteme üye olması için referans oldunuz, bu 10 kişi de - sizin kadar çalışkan olmadıklarını düşünerek yazalım - 6 şar kişiye referans olsunlar. Toplam 60 kişi oldu. Bu 60 kişi de diyelim ki 4 er kişiye referans oldular. Bu şekilde 5 kademe boyunca azalarak devam eden iyimser bir örnek yazalım.

1. 10 kişi 10$
2. 60 kişi (10x6) 60$
3. 240 kişi (60x4) 240$
4. 720 kişi (240x3) 720$
5. 2160 kişi (720x3) 2160$

Bu örnek sonunda 5 kademedeki her üyeden de komisyon alacağınız için, toplam aylık geliriniz 3120$ oluyor.

Kim sokakta bulmuş 3120 USD yide kıytırıktan bilmem kaç tane tane alan adı sattım diye ben kazanayım :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.