İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

yeni domain

emreba

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaslar yeni domain aldim filmizle.im diye sizce bu domain Turkiye'de ise yarar mi?

F

frmkanka

Misafir
.im uzantıların ileride görecegizki uzatma ücretleri cok yüksek olacak ancak seo çalışması yaparsanız gercekten güzel ziyaretçiler çekebilirsiniz hayırlı olsun diyelim.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
İş yapacak olan uzantı değil; içerik, projedir...
Para eder mi derseniz .im uzantılar; benzer bir .com alanadına göre oldukça düşük olacaktır.

emreba

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Para eder mi derseniz .im uzantılar; benzer bir .com alanadına göre oldukça düşük olacaktır.

online film izleme siteleri zaten arama motorlarindan ziyaretci almiyor mu?
ki arama motorlari im sevmiyor diye bisey mi var? :S

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89

Kısmen katılıyorum ama eğer sitede kaliteli bir site olursa yani ziyaretçi direk site.im, site.zz, site.tt gibi girişler yapıyorsa im'ine bakılmaksızın iyi bir fiyat edebilir.

emreba

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kısmen katılıyorum ama eğer sitede kaliteli bir site olursa yani ziyaretçi direk site.im, site.zz, site.tt gibi girişler yapıyorsa im'ine bakılmaksızın iyi bir fiyat edebilir.

demek istedigim SEO ile bu domain arama motorlarindan ziyaretci cekemez mi? ornegin google "im" uzantili domainlerini sevmiyor gibi bisey var mi?

Fuchs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Emre sana kalmis sonucta bu is. Eger gercekten seo ile siteyi gercekten guzel yerlere getirir, hit de alirsan domaininde dogal olarak degeri artar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.