Bir baltacı daha görüyorum telefonları belli ara onlarla konuş nixcon ile direk olarak...
NIS Bilişim kurulum tarihini incele... (Artık Nixcon ismi marka tescil ile markası olarak devam edicek...)
Telia ya telefon et yada nixcon a telefon et birine et ve sor sonra cevapları yaz...
Her satır başı için bir satır alta kaydırıyorum Nis Bilişim giriş tarihine tekrar bak...
Nixcon nun DC resimlerinide en kısa sürede göreceksin beklemeye devam et...
Kimin ekmeyini elinden almış? Kimi Dolandırmış Örnek göster?
cpanel swsoft tamam da Ripe için bunu nasıl söylersin daha önce kaçkere başvuru yaptın?..
Cpanel ve swsoft hakkında bilgim yok buna birşey söylemiyorum
En son yazını okudum tekrar tekrar anlamadım ancak nixcon fatura gönderiyor NIS A.S olarak her ayın 24. günü zaten bizde çalışamıyoruz faturasız..
Sende sağlıcakla kal.... Güle güle
Dedim ya biz bu konuları gereğinden fazla tartışıp gereğinden çok belge sunduk. Eğer çok güveniyorsanız siz bunları belgelerle kanıtlayın ki "BALTACILAR" sussun..!.!.
Ripe başvurum ise 7 ay önce gerçekleşti. Çalıştığım firma (ismini vermiyim şimdilik) için ip başvurusu yapıp aldık. Kişisel başvuru yapsanız bile iplere sahip olabiliyorsunuz...
Diğer sorulara tekrar yanıt vermiyorum. Bir önceki mesajımda hepsinin cevabı mevcut... Yanıt bekleyen kişi bu durumda halen benim...
Kolay gelsin.