Cky
1- Bizimle iletişim kurabilirsin bizden hizmet alacaksan yada almayı düşünüyorsan sana referanslar söylenir... fazla bir referans yok zaten 21 adet olmalı...
2- Bunu önceki mesajlarımda yazdım tekrar okursan Ayrı olarak yeni bir şirket kurulmuş olduğunu ve denizlide olduğunu orada görürsen orada da yazıyor 2006 da şunlar şunlar şunlar oldu diye...
3- Com.tr alan adı yeni ama bir sürü alan adı var www.niservers.com da bir örnek
Forum a gelelim sorun çıkmıştır sunucuda olamazımı
Diğer Tüketici maddeleri
1 2 3 4 5 6. Sen tüketici olarak önce bizimle iletişime geç hepsini alacaksın zaten iletişime geçince..
tiva
Soruna Cevap : Evet yada bir bilgim yok... Buradaki başka biri TID'e başvurarak almıştı sanırım sorarım sabah
sence sadece yarim saatimi ayirip baktiğim bir sitede bu kadar karsilastiğim dez avantaj nasil etkileyebilirki beni ? ayrica neden sitede göremiyoruzda özellikle iletisime gecilmesi isteniliyor. o zaman sitenizde yazarsiniz dersinizki; sayin müsterilerimiz referanslarimiz gizli tutulmaktadir. Eğer bu konu hakkında bilgi almak istiyor iseniz bizimle iletisime geciniz. yazisini gecersiniz altinada iletisim bilgileri v.s olur biter. ama bu sekilde bence 10 kisiden 1 i iletisime gecer.
ayrica;
Angelo
Ne Yapabilirim? Nixcon bizim değilki... Onlarla bunu görüşüyorum yenilik içersindeler Nis A.Ş nin kurulması gibi ben bekle biraz daha derken ciddi söyledim güvenmiyorsan zaten kimsede sana zorla al demiyor İstediklerin açıklanırsa alırsın bekle biraz daha...
böylede bi acik vermissin. madem senin değil ne savunuyorsun e be güzel arkadas..