İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yeni gelirli blog sitesi

aslantr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Hemen Al : Site acil satılıktır 40 tl olmuştur.

Site adresi : pm isteyin
Sitenin aylık getirisi: ss'de verildi
Sitenin açılış tarihi:
2 hafta
Kategori, sitenin içeriği nedir:
Blog
Günlük hit sayısı, kaynak link:
ss ile verildi
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:
tüm içerik
Hosting dahil midir:
Evet dahil , isteyen değiştirir.
Banlı olduğu sponsor var mı:
yok
Banlı olduğu arama motoru var mı:
yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:
evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı:
yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:
yok

Öncelikle siteyi satma nedenim , malum bahar geldi , konserler oluyor. Benimde gitmek istediğim birkaç tane konser var onlar için para gerekti.

Arkadaşlar aşağı yukarı 2 haftalıktır. Aslında amacım şöyle 3 5 ay elimde tutup adsense geliri elde edip duruma göre sıkılırsam satmaktaktı ancak para lazım oldu. Site şuan yeni evet ancak potansiyel sürekli gelirli bir site , site için özel adsense teması araştırdım , eksikleri vardı kendi elimle editledim , reklamları güzelce yerleştirdim. Siteye 20 tl değerinde backlink çalışması yaptırdım. Şimdi diyeceksiniz nasıl oldu bu hitlere bu gelirler , şöyle açıklayım , yukarıdada dediğim gibi adsense reklamları için uygun bir tema kullandım. Bi süre değişlik yaptım zaten görüceksiniz başlarda , ancak benden daha uzman kişiler adsense uzmanları daha iyi yerleşim yaparlarmı bilemem. Hitler organiktir , facebook vs. gibi sitelerden hit gelmedi hiç. Organik google hitleridir.

Sadece para getirecek konuları kastım biraz , bu gelirde onların eseridir. Genelde özgün konu ekledim. Alıntılar oldu ufak tefek , bu site kesinlikle büyük paralar kazandıracak alan kişiye ama üzerine basa basa söylüyorum yan gelip yatarak para kazanamazsınız , sürekli takipte olup siteyle yatıp siteyle kalkmalısınız. Bu işler böyledir çünkü ilgi ister :)

Ayrıca siteyi alan kişiyle adsense konusunda ileriye yönelik ve şimdi nasıl bir strateji izlemesi gerektiğini anlatıcam.

Bu arada 19 nisan yani bugünkü hit gün yarısında alınmıştır , tüm günün hiti değildir.

4mru0.png

Başlarda hitler az olduğu ve reklam yerleşimi tam oturmadığı için gelirler yoktu
4mrut.png

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.