İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

yeni hesap aciminda Kirmizi Odeme yazisi Kalkmayip aktif olmayan hesaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
BrokenPromises' Alıntı:
Arkadaşım ortada özür dilenecek birşey yok!! Hala göz boyamaya calısıyorsun! Bırak bu ayakları!

our system is experiencing a delay in updating your billing
information. This is why your account is not active. However, our
engineers are currently working hard to resolve this issue to get your
account up and running.

Burda sadece senin hesabın ile ilgileniyorlar genel bir sorun olsa söylelerdi. Öyle ingilizce şeyleri pasteleyerek göz boyamaya çalışma!

Not: Bende hesabımda sorun var diyerek google'a mesaj atsaydım aynı muameleyi bende görürdüm.
sen konuyu sapittirmaya devam et :)
en dogrusunu ben yapayim ki diger isnalara rahatsizlik vermiyelim
This message is hidden because BrokenPromises is on your ignore list.
tekrar oku ne dedigimi
Ben: but I have already visited some webmaster forum, who have opened a new account, has the same problem as mine
Ben: I think it is not only my account

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
@culpable 'ye sonsuz güvenirim yanliş bir şey yapacak birisi olmadığını düşünüyorum hayır hayır kesinlikle yapmaz. üstüne gitmeyin bir sorun varsa en kısa zamanda çözecektir.

Y

yokgibi

Misafir
"Ben: but I have already visited some webmaster forum, who have opened a new account, has the same problem as mine
Ben: I think it is not only my account"

senin demek istediğin "Google genel problem olduğunu kabul etti benim kuponlarımda sorun yok!"

kanıt olarak da kendinin Chatte yazdığın 2 satırını göstermişsin :)
yazan kim? sen.. adamlara genel problem var sanirim diye kendin soruyorsun, onlar sana genel problem var demiyorki? orda sana sadece inceleyeceğiz demişler başka bir bilgi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.